1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzzünk mikrohullámmal

Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: Officina Nova-Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím: 101 hasznos ötlet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-548-665-0
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Ismerjük meg a mikrohullámú sütőt8
Miért használjunk mikrohullámot?
Mit készítsünk mikrohullámmal?
Kerülendő élelmiszerek
Veszélyes műveletek
Nem működik a sütő
A kék szikrák eredete
Nem fő meg az étel
Túl lassan készül
Túl gyorsan készül
Egyenetlenül fő
A főzési idő átszámítása
Hogyan tisztítsuk?
A mikrohullámú sütő illatosítása
Eszközök16
Ajánlott konyhai eszközök
Kerülendő konyhai eszközök
Különleges edények
Ideális edények
Rögtönözzünk edényt
Hogyan próbáljuk ki az edényeket?
Sütőzacskók
Hőmérők
Alapvető főzési tippek24
Az étel lefedése
Az étel becsomagolása
Edények kibélelése
Az élelmiszerek elrendezése
Az élelmiszerek kilyuggatása
Bizonyos részek letakarása
Miért kell kevergetni az étetl?
Forgatás
Az étel mozgatása
Miért kell állnia az ételnek?
Letakarási módszerek
Használjunk pirítóedényt
Barnító anyagok
Mikor kész az étel?
Készételek felolvasztása
Hús felolvasztása
Szárnyasok felolvasztása
Halak felolvasztása
Rákfélék felolvasztása
Készételek újramelegítése
Mit kell előfőzni?
Mit mennyi ideig főzzünk elő?
Alapvető élelmiszerek elkészítése36
Káposztafélék
Hagymák és hajtások
Termések
Hüvelyesek, kukorica
Gyökerek és gumók
Gyümölcsösök
Száraz hüvelyesek
Gabonafélék, pelyhek
Tésztafélék
Lapos halak
Kerek halak
Kagylók, rákok
Marha
Bárány
Sertés
Szárnyas
Borjú
Belsőségek
Időmegtakarítási módszerek55
Kombinált módszerek
Paradicsomhámozás
Hagyma- és fokhagymahámozás
Tippek szárnyashoz
Tippek húshoz
Citrusfélék
Hogyan főzzük a hüvelyeseket?
Hogyan pároljunk zöldséget?
Főzési idők
Csökkentett folyadékmennyiség
Mikor fűszerezzünk?
A halszag közömbösítése
Újramelegítés
A tojás időzítése
Sajt hőmérsékletének beállítása
Bor hőmérsékletének beállítása
Gyümölcs melegítése és puhítása
Hogyan olvasszunk csokoládét?
Tippek a vajhoz
Jégkrém meglágyítása
Barna cukor puhítása
Méz meglágyítása
Tudnivalók a mártásról
Dióhámozás
Mogyorópörkölés
Mandula előfőzése
Magok pörkölése
Hogyan süssünk ropogós tésztát?
Süteménysütés
Lekvárfőzés
Tésztakészítés
Meleg kenyér
Zsemlemorzsa készítése
Burgonyaszirom frissítése
Fűszernövények szárítása
Lekvár meglágyítása
Bébiétel melegítése
Mélyhűtött ételek
Előzetes főzés az ízekért
Előzetes tálalás
Tárgymutató70
Köszönetnyilvánítás72
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Főzzünk mikrohullámmal Főzzünk mikrohullámmal
Állapot:
1.740 Ft
870 ,-Ft 50
13 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Főzzünk mikrohullámmal Főzzünk mikrohullámmal

Szép állapotú példány.

Állapot:
1.740 ,-Ft
26 pont kapható
Kosárba
konyv