kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Officina Nova-Magyar Könyvklub |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 72 oldal |
| Sorozatcím: | 101 hasznos ötlet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-548-665-0 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Ismerjük meg a mikrohullámú sütőt | 8 |
| Miért használjunk mikrohullámot? | |
| Mit készítsünk mikrohullámmal? | |
| Kerülendő élelmiszerek | |
| Veszélyes műveletek | |
| Nem működik a sütő | |
| A kék szikrák eredete | |
| Nem fő meg az étel | |
| Túl lassan készül | |
| Túl gyorsan készül | |
| Egyenetlenül fő | |
| A főzési idő átszámítása | |
| Hogyan tisztítsuk? | |
| A mikrohullámú sütő illatosítása | |
| Eszközök | 16 |
| Ajánlott konyhai eszközök | |
| Kerülendő konyhai eszközök | |
| Különleges edények | |
| Ideális edények | |
| Rögtönözzünk edényt | |
| Hogyan próbáljuk ki az edényeket? | |
| Sütőzacskók | |
| Hőmérők | |
| Alapvető főzési tippek | 24 |
| Az étel lefedése | |
| Az étel becsomagolása | |
| Edények kibélelése | |
| Az élelmiszerek elrendezése | |
| Az élelmiszerek kilyuggatása | |
| Bizonyos részek letakarása | |
| Miért kell kevergetni az étetl? | |
| Forgatás | |
| Az étel mozgatása | |
| Miért kell állnia az ételnek? | |
| Letakarási módszerek | |
| Használjunk pirítóedényt | |
| Barnító anyagok | |
| Mikor kész az étel? | |
| Készételek felolvasztása | |
| Hús felolvasztása | |
| Szárnyasok felolvasztása | |
| Halak felolvasztása | |
| Rákfélék felolvasztása | |
| Készételek újramelegítése | |
| Mit kell előfőzni? | |
| Mit mennyi ideig főzzünk elő? | |
| Alapvető élelmiszerek elkészítése | 36 |
| Káposztafélék | |
| Hagymák és hajtások | |
| Termések | |
| Hüvelyesek, kukorica | |
| Gyökerek és gumók | |
| Gyümölcsösök | |
| Száraz hüvelyesek | |
| Gabonafélék, pelyhek | |
| Tésztafélék | |
| Lapos halak | |
| Kerek halak | |
| Kagylók, rákok | |
| Marha | |
| Bárány | |
| Sertés | |
| Szárnyas | |
| Borjú | |
| Belsőségek | |
| Időmegtakarítási módszerek | 55 |
| Kombinált módszerek | |
| Paradicsomhámozás | |
| Hagyma- és fokhagymahámozás | |
| Tippek szárnyashoz | |
| Tippek húshoz | |
| Citrusfélék | |
| Hogyan főzzük a hüvelyeseket? | |
| Hogyan pároljunk zöldséget? | |
| Főzési idők | |
| Csökkentett folyadékmennyiség | |
| Mikor fűszerezzünk? | |
| A halszag közömbösítése | |
| Újramelegítés | |
| A tojás időzítése | |
| Sajt hőmérsékletének beállítása | |
| Bor hőmérsékletének beállítása | |
| Gyümölcs melegítése és puhítása | |
| Hogyan olvasszunk csokoládét? | |
| Tippek a vajhoz | |
| Jégkrém meglágyítása | |
| Barna cukor puhítása | |
| Méz meglágyítása | |
| Tudnivalók a mártásról | |
| Dióhámozás | |
| Mogyorópörkölés | |
| Mandula előfőzése | |
| Magok pörkölése | |
| Hogyan süssünk ropogós tésztát? | |
| Süteménysütés | |
| Lekvárfőzés | |
| Tésztakészítés | |
| Meleg kenyér | |
| Zsemlemorzsa készítése | |
| Burgonyaszirom frissítése | |
| Fűszernövények szárítása | |
| Lekvár meglágyítása | |
| Bébiétel melegítése | |
| Mélyhűtött ételek | |
| Előzetes főzés az ízekért | |
| Előzetes tálalás | |
| Tárgymutató | 70 |
| Köszönetnyilvánítás | 72 |