kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | FTC-Hoki Reklám-propaganda Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 120 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 16 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes egész oldalas fotókkal illusztrálva. |
| Ételreceptek 5 fő részére | |
| Albert Flórián | |
| Albert kedvence | 8 |
| Vargányás csukaszelet | 8 |
| Ponty kalocsai módra | 10 |
| Töltött karalábé | 10 |
| Tárkonyos bárány | 11 |
| Duna-menti borjúszűz | 11 |
| Somogyi aprópecsenye | 12 |
| Pecsenye nyúlfilé, ahogy Flóri szereti | 12 |
| Dr. Kárpáti György | |
| Homár és garnéla roston | 14 |
| Vajas borjúcsülökhús | 14 |
| Körömpörkölt | 16 |
| Marhahúsleves | 16 |
| Bécsi tányérhús | 17 |
| Mustban párolt bélszínszelet | 17 |
| Párolt zöldségek | 18 |
| Japán sült csirke | 18 |
| Nyilasi Tibor | |
| Sztrapacska | 20 |
| Rántott libamájszeletek | 20 |
| Rántott sajt nyárson | 22 |
| Borjú java magyaróvári módra | 22 |
| Tarhonyás kocka | 23 |
| Rablóhús nyárson sütve | 24 |
| Vargabéles | 24 |
| Dr. Magyar Zoltán | |
| Őzgerinc | 26 |
| Csorbaleves | 26 |
| Tésztában sült óriás garnéla | 28 |
| Fésűs kagyló | 28 |
| Lazacpárna | 29 |
| Balatoni töltött hideg fogas | 29 |
| Rántott békacomb | 30 |
| Őzpörkölt | 30 |
| Koós János | |
| Marhatokány túrós puliszkával | 32 |
| Borjúláb rántva | 32 |
| Tengerihal-ragu csőben sütve | 34 |
| Töltött languszta | 34 |
| Részeges pecsenye | 35 |
| Töltött kacsa | 35 |
| Pusztapörkölt | 36 |
| Koós János palacsintája | 36 |
| Novák Dezső | |
| Újházy-tyúkhúsleves | 38 |
| Tűzdelt gyöngytyúk | 38 |
| Bakonyi sertésszelet | 40 |
| Pacalpörkölt | 40 |
| Sertésflekken | 41 |
| Balatoni töltött hideg fogas | 41 |
| Angolnapörkölt túrós csuszával | 42 |
| Csiga kőtálban | 42 |
| Mucha József | |
| Édes-savanyú borjúhús | 44 |
| Pácolt bélszíncsíkok | 44 |
| Borjúszűz libamájjal töltve | 46 |
| Tárkonyos csirke | 46 |
| Hálóban sült bélszín | 47 |
| Vagdalt libamell lencsepürével | 47 |
| Töltött fácán | 48 |
| Káposztás tészta | 48 |
| Nagy Béla | |
| Dorozsmai ponty | 50 |
| Rántott pulykamell rizibizivel | 50 |
| Balatoni süllő egészben | 52 |
| Paprikás csirke galuskával | 52 |
| Marhapörkölt tarhonyával | 53 |
| Gombás rákragu | 53 |
| Csukapaprikás galuskával | 54 |
| Aranygaluska | 54 |
| Lukács István | |
| Borjústeak oscar | 56 |
| Gratinírozott kagylóleves curryvel ízesítve | 56 |
| Szarvasbélszín borjúszűzzel töltve | 58 |
| Borjúérmék Lukács módra | 58 |
| Radványi fácánmell áfonyamártással | 59 |
| Vesés borjúgerinc | 60 |
| Angol nyúlgerinc sárgarépapudinggal | 60 |
| Pecsenyenyúlfilé | 61 |
| Töltött rostélyos Fradi módra | 61 |
| Fradi édességek | |
| Főtt tészták | |
| Rakott tészta-stíriai metélt | 64 |
| Szilvás gombóc | 65 |
| Túrós csusza tepertővel | 65 |
| Palacsinták | |
| Fradi csúsztatott palacsinta | 66 |
| Almás Gundel-palacsinta | 67 |
| Rétesek | |
| Almás-kapros-túrós rétes | 68 |
| Meggyes-káposztás rétes | 69 |
| Pudingok | |
| Ananász-csokoládé puding | 70 |
| Karamell-vanília puding | 71 |
| Rizs-vaníliapuding | 72 |
| Fradi-torta - Fradi-bólé | 73 |
| A labdarúgócsapat játékosai és receptjei | |
| Ifj. Albert Flórián | |
| Fokhagymás sajttal töltött hátszín | 76 |
| Balogh Tamás | |
| Pulykamell roston | 78 |
| Hruttka János | |
| Rakott karfiol | 80 |
| Keller József | |
| Petrezselymes rántott csirke | 82 |
| Lipcsei Péter | |
| Milánói makaróni füstölt tarjával | 84 |
| Lisztes Krisztián | |
| Tejszínes meggyleves | 86 |
| Nagy Zsolt | |
| Pulykamell rántva | 88 |
| Páling Zsolt | |
| Jókai-bableves | 90 |
| Simon Tibor | |
| Töltött csirke | 92 |
| Szekeres Tamás | |
| Halászlé szabadban | 94 |
| Szergej Kuznyecov | |
| Malacsült kemencében | 96 |
| Szeiler József | |
| Kijevi pulykamell | 98 |
| Szűcs Mihály | |
| Palóc-leves | 100 |
| Zavadszky Gábor | |
| Libamájjal töltött pulykamell | 104 |
| Főzési tanácsok | 106 |
| Simon söröző | 108 |
| Ifj. Albert-vendéglő | 110 |
| Fradi vendéglő | 112 |