| Kiadó: | Tericum Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 302 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 18 cm |
| ISBN: | 978-963-963-354-4 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes egész oldalas fotókkal gazdagon illusztrált kiadás. |
| Bevezető | 10 |
| Les Halles | 19 |
| Mi a fene ez a Les Halles? | |
| Általános alapelvek | 22 |
| Szerezd be a legjobb alapanyagokat | 27 |
| A kés | 35 |
| Az alaplé - mindennek az alapja | 37 |
| Levesek | 40 |
| Saláták | 56 |
| Előételek | 66 |
| Hal&rákfélék | 98 |
| Marhahús | 116 |
| Borjúhús&bárány | 138 |
| Disznóhús | 164 |
| Szárnyasok&vadak | 176 |
| A klasszikusok | 200 |
| Vér&belsőségek | 220 |
| Burgonya | 234 |
| Egyéb hasznos receptek | 246 |
| Desszertek | 266 |
| Szójegyzék | 282 |
| Delikáteszboltok listája | 290 |
| Köszönetnyilvánítás | 291 |
| Index: mi hol van a könyvben | 292 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.