| Kiadó: | O-Press |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 111 oldal |
| Sorozatcím: | A világ konyhái |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 14 cm |
| ISBN: | 978-836-071-965-7 |
| Levesek | 7 |
| Cukkini leves | 7 |
| Káposztaleves babbal | 8 |
| Uborkakrémleves avokadóval | 9 |
| Veloute csirke | 10 |
| Sült hagymaleves | 11 |
| Avokádós hideg barackleves | 12 |
| Gyors hagymaleves | 13 |
| Margot királyné levese | 13 |
| Parmentier leves | 14 |
| Sült leves sajttal és pirítóssal | 15 |
| Baromfi-, és egyéb húsételek | 16 |
| Liba párizsi módra | 16 |
| Pulyka fehér mártásban | 17 |
| Narancsos kacsa | 18 |
| Boros tyúk | 19 |
| Dióval töltött csirke | 20 |
| Fokhagymás csirke | 21 |
| Csirkerolád | 22 |
| Borjú marengo módra | 23 |
| Borjú borsos mártásban | 24 |
| Marhapörkölt | 25 |
| Dijoni pikáns marhahús | 26 |
| Gombás marhatekercs | 27 |
| Vadkacsa borókamártásban | 28 |
| Gombás nyúl | 29 |
| Fogoly vöröskáposztában | 30 |
| Rántotthús almával | 31 |
| Sertés szűzpecsenye aszaltszilvával | 32 |
| Provanszi rántotthús | 33 |
| Sertéskaraj zsályával | 34 |
| Halak és tenger gyümölcsei | 35 |
| Provanszi tőkehal | 35 |
| Tőkehal lábasban | 36 |
| Grapefruitos rák | 37 |
| Óriás laposhal reszelt sajttal | 38 |
| Garnélarák gyömbér szószban | 39 |
| Tejfölös garnélarák | 40 |
| Tengeri sügér erős pistou szószban | 41 |
| Halfasírt | 42 |
| Csiga csigaházban | 43 |
| Nyelvhal fehérborban | 44 |
| Saláták | 45 |
| Pikáns sajtos gyümölcssaláta | 45 |
| Saláta á la Dumas | 46 |
| Brokkoli saláta | 47 |
| Nizzai saláta | 48 |
| Joghurtos gyümölcssaláta | 49 |
| Sajtsaláta | 50 |
| Saláta vinaigrette dresszinggel | 51 |
| Hagymasaláta | 52 |
| Diós ementáli saláta vinaigrette dresszingban | 53 |
| Grapefruit saláta | 54 |
| Kapribogyó saláta ajókával | 55 |
| Meleg lazacsaláta | 56 |
| Narancssaláta | 57 |
| Almás burgonyasaláta párizsi módra | 57 |
| Hagymás burgonyasaláta császár szalonnával | 59 |
| Spenótsaláta császárszalonnával | 60 |
| Zöldségételek | 61 |
| Padlizsán másképp | 61 |
| Párolt laskagomba | 62 |
| Hagymás melegszendvics | 63 |
| Zöldbab mustáros szószban | 64 |
| Tejfölös fűszeres zöldbab | 65 |
| Karfiol citromos szószban | 66 |
| Rakott spárga | 67 |
| Padlizsános spagetti | 68 |
| Provanszi serpenyő | 69 |
| Rakott csiperkegomba | 70 |
| Húsos töklepény paradicsomszósszal | 71 |
| Ajókával töltött paradicsom | 72 |
| Zöldséggel töltött paradicsom | 73 |
| Hideg paradicsomok | 74 |
| Póréhagyma mustáros szószban | 75 |
| Sonkába tekert spárga | 76 |
| Csőben sült paradicsom | 77 |
| Paradicsomos tök csőben sütve | 78 |
| Zöldséges hús csőben sütve | 79 |
| Normandiai burgonya | 80 |
| Burgonya provanszi módra | 81 |
| Sajtos burgonya | 82 |
| Tojásos ételek és omlettek | 83 |
| Tonhallal töltött tojás | 83 |
| Spenótos tojás banánnal | 84 |
| Zöld rántotta | 85 |
| Havas tojás, avagy madártej | 86 |
| Lazacos tojás olívabogyóval | 87 |
| Elzászi omlett | 88 |
| Banános omlett | 89 |
| Hagymás omlett | 90 |
| Cukkínis omlett | 91 |
| Paprikás omlett másképpen | 91 |
| Paradicsomos-bazsalikomos omlett | 92 |
| Sajtos omlett | 93 |
| Desszertek és sütemények | 95 |
| Sárgadinnye kompót | 95 |
| Karamella krém | 96 |
| Marion mákos fagylalt | 97 |
| Boros málna | 98 |
| Fagyasztott gyümölcskrém | 98 |
| Suzette palacsinta | 99 |
| Csokoládéhab | 100 |
| Bretoni sütemény | 101 |
| Francia tészta, avagy vajas leveles tészta | 102 |
| Cseresznyés sütemény | 104 |
| Körtés sütemény | 105 |
| Mézes linzer | 106 |
| Epres linzer | 107 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.