A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Szerelmem Páris

Védőborítós példány

Szerző
Fordító

Kiadó: Dr. Vajna és Bokor
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: 25 év
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Az illusztrált védőborító készítette és a címlapot tervezte Gábor Pál. Globus nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

1940-ben Nizzában, a kettészelt Franciaország túloldalán írja Carco ezt a könyvet. Legegyénibb vágyakozását - valami sötéten zengő tragikus sóvárgását sűríti bele. - Az írástudó, a bennfentes, a céhbeli párizsi író nosztalgiája ez. - A távolból szinte vérző felfokozottsággal érzi ezt az ő Párisát -, melynek minden köve, esős járdája és napfényes égboltja, telítve a mult és jelen ezernyi zengésével. - Csupa idézet - és csupa igézet. És milyen csodálatos! Ez a legegyénibben élt rapszódia - ez a személyes emléktömeg - ez a legsajátabb, könnyes ragyogással bugyogó szóáradat - mégis mindnyájunkhoz szól. Az ,,ő" Parisa, az „én" Párisom!
Ez a féltékeny szerelmes - mintha egyre azt hajtogatná: ő csak az enyém. De Páris - ezerarcú szerető. Mindnyájunké. Nincsen reménytelen szerelmese.

Francis Carco

Francis Carco műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Francis Carco könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv