1.034.168

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Intenzív osztály

Szerző

Kiadó: Hajja & Fiai Kiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 329 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-7603-97-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Celine de la Roche gyönyörű, érzéki... és súlyosan beteg. Dr. Caleb Winter kiváló, elhivatott orvos, aki eltökélte, hogy megmenti betege életét. Celine olyan nő, aki elérte vágyait a hírnév, sikeres kiadóvállalata és nagyvilági férje, Charles révén. Kétségbeesetten ragaszkodik életéhez, és egyetlen reménye Caleb kísérleti eljárása. Sem az orvos, sem kezeltje nem számít azonban a hevesen fellángoló érzelemre, mely - a külvilág rosszallása ellenére - hamarosan tiltott kapcsolatba sodorja őket.
Calebet azonban megköti a harc, melyet egy rivális sebésszel folytat, aki akár botrány árán is hajlandó megakadályozni Celine műtétét.
A kórház napi feszült drámái közt egy dermesztő tragédia és a rosszindulat lassan a krízis felé vezet. Az idő egyre fogy.

Francis Roe

Francis Roe műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Francis Roe könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv