1.031.307

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bonjour Tristesse

Jó reggelt, búbánat

Szerző

Kiadó: Julliard
Kiadás helye: Paris
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím: Le Livre de Poche
Kötetszám: 772
Nyelv: Francia  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 2-253-00429-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Cécile kamaszkorának boldog nyarát élvezi szerelmese, imádott apja és annak fiatal szerzője társaságában, a romantikus tengerparti üdülőhelyen. Az idillre fenyegető árnyék borul, amikor megjelenik a régi barátnő, Anne, apja megunt szeretőjének felváltására.
A céltudatos, rendet és fegyelmet követelő Anne hatására Cécile addig gondtalan élete hirtelen megváltozik, és ebbe a lány képtelen beletörődni.

"Megsimogatta a hajamat, a tarkómat, gyengéden. Nem mozdultam. Ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor visszahúzódik egy hullám, és a homok egyszerre csak kezd eltűnni alólam: a vereségnek és a gyengeségnek a vágya rohant meg, és semmilyen más érzés, sem a harag, sem a sóvárgás nem ragadott úgy magával, mint ez. Abbahagyni ezt a komédiát, rábízni az életemet Anne-ra, magamat a keze közé helyezni életem végéig. Soha nem éreztem még ilyen mindent elárasztó, ilyen erőszakos gyengeséget. Lehunytam szememet. Úgy éreztem, hogy megáll a szívem verése."

Tartalom

(Irodalom, francia irodalom, regény, Sagan, modern irodalom)

Francoise Sagan

Francoise Sagan műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Francoise Sagan könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv