802.966

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A frontsebész

Az elsötétítés lánya

Szerző
Fordító

Kiadó: K.u.K. Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 292 oldal
Sorozatcím: Orvosregények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-9173-41-x

Fülszöveg

Rick Winter százados nem táplál illúziókat sem a háborút, sem a nőket illetően. Realista és majdnem cinikus. Egy katonai kórház sebészeként harcolta végig a spanyol polgárháborút, ott szerzett felbecsülhetetlen értékű szakmai tapasztalatokat. A nők pedig nem okoztak gondot neki: mindig pontosan tudta, mit akar tőlük, s azt is, hányadán áll velük.
A háború első napjaiban egy légitámadás során azonban olyan élményre tesz szert, amely gyökeresen megváltoztatja a nőkhöz való viszonyát, életszemléletét.
Többé már nem az a cinikus, kiábrándult nőcsábász, aki volt, hanem érzékeny lelkű, vágyakozó férfi, aki a támadás másnapjától keresi az "elsötétítés lányát", azt a nőt, akivel akkor éjjel nemcsak a rettegést élte át, hanem az egymásra találás gyönyörűségét is.
Az elsötétítés lánya azonban nem adja ki magát egykönnyen, s Ricknek majdnem meg kell halnia ahhoz, hogy rájöjjön: a szerelem lehet vak, de a szerelmes szív soha.

Frank G. Slaughter

Frank G. Slaughter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Frank G. Slaughter könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A frontsebész
Állapot:
680 ,-Ft
3 pont kapható
Kosárba