A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Dűne (filmes borítóval)

Szerző

Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 600 oldal
Nyelv:
Méret: 140 mm x 215 mm
ISBN: 9789635661947

Tartalom

A távoli jövőben az emberiség számtalan bolygót meghódított, ám mind közül a legveszélyesebb, a sivatagos Dűne egyben a legértékesebb is.

Csak itt található meg az a különleges anyag, a fűszer, ami lehetővé teszi a fénynél gyorsabb űrutazást és meghosszabbítja az emberi életet. A fiatal Paul Atreides és családja a bolygók fölött uralkodó Császár parancsára érkezik a Dűnére, hogy átvegye annak irányítását ellenségüktől, a Harkonnenektől.

Ám mind Paul apja, Leto herceg, mind pedig hűséges segítőik tudják: halálos kelepcébe sétálnak, ahol minden képességükre szükségük lesz, hogy megmeneküljenek.

Frank Herbert klasszikus regényét 1965-ös megjelenése óta a legfontosabb sci-fi műnek tartják, ami nélkül nem létezhetnének olyan nagyszabású filmek sem, mint a Star Wars. Az elmúlt évtizedekben sokan próbálták már megfilmesíteni a Dűne árulással és misztikummal teli történetét, Herbert pedig öt további folytatást írt az eredeti regényhez. Most korunk egyik legizgalmasabb rendezője, Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) készített látványos adaptációt.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Dűne (filmes borítóval)

Olvasatlan példány

Állapot: Új
4.990 Ft
4.740,-Ft
Nincs készleten