A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Élő adás (dedikált példány)

30 beszélgetés a Klubdélelőtt műsorából

Fülszöveg

A mű a fontos, nem az alkotó személye. Ez így igaz. Ám az is igaz, hogy ha valamennyire megismerjük a művet létrehozó embert, közelebb kerülhetünk az alkotáshoz. A kötet 30 beszélgetése ez utóbbihoz segíti az olvasót. Egy születésnap, egy új kötet megjelenése, egy színházi bemutató, egy fontos évforduló, esemény... apropók, amik mentén kezdődtek a beszélgetések, hogy aztán, a műsorvezetők kérdései nyomán, megnyiljanak a beszélgetőpartnerek: művészek, társadalomtudósok, politikusok, egyházi személyiségek, újságírók és mások. Előkerül a múlt, a gyerekkor, azok az emlékek, amelyek sokszor meghatározók voltak egy-egy életpálya alakulásában. Titkok, amelyek ott és akkor feloldódtak. A rádióban, élőadásban. Visszavonhatatlanul, mert a hangfelvétel már így őrzi meg a vallomásokat.
Ám a hang elszáll... Ezért született ez a kötet, az írás, mert érdemes újra meg újra felidézni az elhangzott beszélgetéseket. A néha drámai erejű visszaemlékezéseket. Érdemes felidézni az arcokat, az akkor, ott... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem