A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Spanyol konyha magyar módra

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: MAHIR kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 142 oldal
Sorozatcím: Nemzeti Konyhák
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 963-7860-26-6
Megjegyzés: Egészoldalas színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Étvágygerjesztő7
Hideg- és meleg levesek
Hideg vegyes gyümölcsleves12
Hideg sárgadinnyeleves13
Hideg uborkaleves14
Hideg fokhagymaleves15
Gazpacho16
Sütőtökkrém leves17
Sonkás fokhagymaleves18
Hagymaleves sült sajttal19
Madridi leves20
Fehér hal alaplé21
Kagylókrémleves22
Ánizsos tengeri halleves23
Zöldségsaláták, zöldségételek, salátamártások
Arab saláta26
Burgonya saláta27
Fokhagymás gombasaláta28
Escalivada saláta29
Zöldbabsaláta sonkával30
Cézár saláta31
Nyelvsaláta32
Sült paprika saláta 37
Póréhagyma remoulade mártással38
Hallal töltött paprika39
Barcelonai zöldségtál40
Vegyes zöldségtál41
Párolt fűszeres hagyma42
Spanyol tojáslepény (tortilla)43
Tálon sült tojás Flamenco módra44
Tojásos sült padlizsán45
Paradicsomos húsgombócok46
Fokhagymás majonézmártás47
Fűszeres paprikamártás48
Rózsa mártás49
Hollandi mártás50
Tengeri herkentyűk (hideg-meleg előételek, saláták)
Tintahal saláta52
Mandulás kagylósaláta57
Costa Brava-i saláta58
Tőkehal saláta59
Avokádó rákkoktél60
Tenger gyümölcsei koktél61
Rák saláta kehelyben62
Pácolt nyers lazac63
Tengeri lazacsaláta64
Kagyló vinaigrette mártással65
Tintahal sörös bundában66
Kagyló tengerész módra67
Paradicsomos pirított kagyló68
Fokhagymás rák69
Bilbaói pirított rák70
Paellák: rizses ételek
Valenciai paella72
Paella Costa Brava módra77
Karfiolos paella78
Sajtos rizs79
Húsételek - főfogásra (szárnyas-, sertés-, bárány-, borjú- és marhahúsból)
Töltött csirkemell82
Párolt csirke83
Fokhagymás csirke84
Csirke katalán módra85
Narancsos kacsa86
Pecsenyekacsa körtével87
Gyöngytyúk padlizsános raguval88
Spanyol kolbász89
Hideg sertéstarja90
Szűzpecsenye mustárral és zöld borssal91
Tárkonyos sertéssült92
Segoviai malacsült97
Asztúriai húspástétom tésztában sütve98
Asztúriai bab99
Töltött báránycomb100
Bárányragu101
Zöldséges borjúragu102
Borjúsült gombás - zöldborsós raguval103
Mandulás borjúborda104
Mazsolás borjúborda105
Hátszín zölbors mártással106
Madridi pacal107
Asztúriai bélszínszeletek108
Bélszín andalúz módra109
Bélszín szardellás mártásban110
Halételek - főfogásra
Tengeri hal almával és pezsgővel 112
Katalán hal117
Vajas-citormos harcsa118
Pisztráng mazsolával és fenyőmaggal119
Navarrai pisztráng120
Valenciai sült hal. tésztában121
Tengeri hal vajas tésztában122
Édességek, italok
Körte vörös borban124
Katalán krém125
Sült, töltött alma126
Hideg citromkrém127
Banánparfé128
Gyümölcsös rizs129
Karamell puding130
Amalúr torony131
Mandulás almás lepény132
Mandulás kuglóf137
Narancsos mandulatorta138
Sangria139
Spanyol csokoládéital140
Likőrös banánturmix141
Pezsgős málnaüdítő142
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Spanyol konyha magyar módra Spanyol konyha magyar módra
Állapot:
840 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba
konyv