A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Szárnyasparádé

377 különleges szárnyasétel

Szerző
Lektor

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 165 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-232-271-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kedves Olvasóim!
A baromfihúsok nagy része még ma is az olcsóbb húsfajták közé tartozik. A szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalmuk, energiatartalmuk viszont csekély, könnyen emészthetők, ezért nemcsak az egészséges emberek, hanem a diétások is fogyaszthatják. Ugyanazon nyersanyagból számtalan különféle étel készíthető. Konyhakész, mélyhűtött állapotban is kapható, így feldolgozása egyszerű, gyorsan elkészül belőle az étel, kevés munkát igényel.
Ne keressék a receptek között a jól ismert rántott csirkét, az apróléklevest és társait. Helyette olyan finomságokat ismertetek meg önökkel, amelyek eddig ritkán kerültek az asztalra. A legkülönfélébb és sokszor bizarul összeválogatott fűszerek és a készítési mód szinte korlátlan variációs lehetőségeket ad. Receptgyűjteményem nem csupán arra alkalmas, hogy a leírtakat pontosan betartva elkészítsük az ételeket, hanem további kísérletezésre is buzdít.
Minden kezdő és gyakorló háziasszonynak ajánlom e könyvet, aki szeret finomat főzni,... Tovább

Fülszöveg

Kedves Olvasóim!
A baromfihúsok nagy része még ma is az olcsóbb húsfajták közé tartozik. A szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalmuk, energiatartalmuk viszont csekély, könnyen emészthetők, ezért nemcsak az egészséges emberek, hanem a diétások is fogyaszthatják. Ugyanazon nyersanyagból számtalan különféle étel készíthető. Konyhakész, mélyhűtött állapotban is kapható, így feldolgozása egyszerű, gyorsan elkészül belőle az étel, kevés munkát igényel.
Ne keressék a receptek között a jól ismert rántott csirkét, az apróléklevest és társait. Helyette olyan finomságokat ismertetek meg önökkel, amelyek eddig ritkán kerültek az asztalra. A legkülönfélébb és sokszor bizarul összeválogatott fűszerek és a készítési mód szinte korlátlan variációs lehetőségeket ad. Receptgyűjteményem nem csupán arra alkalmas, hogy a leírtakat pontosan betartva elkészítsük az ételeket, hanem további kísérletezésre is buzdít.
Minden kezdő és gyakorló háziasszonynak ajánlom e könyvet, aki szeret finomat főzni, és családját változatos, korszerű ételekkel kívánja meglepni. Vissza

Tartalom

Előszó7
A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, avagy néhány gyakorlati tanács9
Csirke (csibe, jérce)11
Levesek aprólékból12
Levesek és egytálételek egész csirkéből20
Főételek aprólékból25
Főételek csirkemájból28
Főételek csirkecombból35
Főételek csirkemellből41
Pirított, sült és mártásos csirkék54
Töltött csirkék86
Vendégváró hideg ételek92
Tésztás csirkék99
Tyúk101
Levesek101
Főételek104
Kakas108
Főtt, párolt és vagdalt kakasételek108
Pulyka113
Ételek pulykaaprólékból és pulykamájból113
Sült, párolt és vagdalt pulykamellételek115
Töltött pulykák120
Kacsa123
Sült, párolt és töltött kacsák123
Liba137
Főételek libaaprólékból137
Főételek libamájból143
Főételek libacombból147
Főételek libamellből151
Sült és töltött libák154
Fél órán belül elkészíthető ételek161
Betűrendes tárgymutató162

Frank Júlia

Frank Júlia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Frank Júlia könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szárnyasparádé
Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv