1.035.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A zöldarcú

Regény

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Légrády Testvérek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím: Pesti Hirlap Könyvek
Kötetszám: 397
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Légrády Testvérek, Budapest. A borítót Kürthy György rajzolta.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

A befejezett regény.
Az augusztusi nap forrón sütött be a kis nyári lak nyitott ablakán; az őszi virágok bóditóan illatoztak. Wayian Michael mindebből nem látott semmit. Az ablak... Tovább

Előszó

Részlet:

A befejezett regény.
Az augusztusi nap forrón sütött be a kis nyári lak nyitott ablakán; az őszi virágok bóditóan illatoztak. Wayian Michael mindebből nem látott semmit. Az ablak közelében ült ódon iróasztala előtt és teljesen elmerült munkájában. Feszült arckifejezésén látszott, hogy minden figyelme az előtte fekvő irásra összpontosul. Hirtelen abbahagyta a munkát és kitekintett az ablakon. Pár pillanatig ült így elgondolkozva, azután ujra az íráshoz látott.
„Az éji szél; lágyan suttogott a fenyvesek között, — írta rövid megfontolás után — a holdfény rnegvilágitotta a leány arcát, de ő csak a szemeket látta... Nem volt szükség szavakra: Saltiel, a „Győzhetetlen", gyengéden kézenfogta .a „Forrón Imádott"-at és lassan mentek együtt az erdő sötét rengetegébe".
Végre sikerült. Érezte, hogy a befejezés jó. Só-hajtott. „Vége", irta az utolsó sor után. Lecsapta tollát és diadalmasan talpraugrott.


Vissza

Frank King

Frank King műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Frank King könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv