1.035.022

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Yeats halott!

Tizenöt kortárs ír szerző regénye

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Yeats halott! című regény tizenöt ír szerző műve. A könyv létrejöttét az Amnesty International Oktatási alapja kezdeményezte, és szervezte meg. Az elmúlt pár évben az Alap munkatársai két... Tovább

Előszó

A Yeats halott! című regény tizenöt ír szerző műve. A könyv létrejöttét az Amnesty International Oktatási alapja kezdeményezte, és szervezte meg. Az elmúlt pár évben az Alap munkatársai két nagyszabású szórakoztató műsort állítottak színpadra Dublinban, amelyeket később az Ír Televízió, az ITV is közvetített. Ez a könyv a harmadik kulturális termék, amelynek bevételei az Amnesty International számláira érkeznek. Az Amnesty International A Yeats Halott! minden szerzői jogi bevételét emberjogi oktatási anyagokra és kisiskolások emberi jogokkal kapcsolatos felvilágosítására fordítja.
St. Gerandból 1940. decemben 14-én hajnali háromkor indultak el, és lassan, de incidensek nélkül jutottak el Zürichbe decemberben 17-én.
Zürichben Joyce egy penzióban élte csendes életét. Az unokájával sétálgatott, és mesélt neki; az ekkor írott jegyzeteiből sajnálatos módon nem derül ki, hogy milyen könyvvel lepte volna meg az angol irodalmat.
1941. január 13-án, hajnali negyed háromkor Joyce meghalt. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Yeats halott! Yeats halott!

Néhány lap foltos.

Állapot:
1.840 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba
konyv