1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Avenger

A bosszúálló

Szerző

Kiadó: St. Martin's Press
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 370 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 0-312-31951-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az egyetemista Ricky Colensót, az önzetlen, lelkiismeretes önkéntest kegyetlenül meggyilkolják az egykori Jugoszláviában. Multimilliomos nagyapja, a Kanadában élő Steven Edmond nem képes megbékélni unokája elvesztésével, és bosszút esküszik. Ricky gyilkosa után kutatva jut el Cal Dexterhez, a Vietnamot megjárt veteránhoz, és abban bízik, hogy egyedül ő fog igazságot szolgáltatatni. A családi tragédia azonban rövidesen a világméretű terrorizmus borzalmaiba torkollik.
Bármerre sodorjon is a történet - Vietnamból a háború gyötörte Szerbia vagy Közép-Amerika dzsungeljeibe -, A Bosszúálló letehetetlenül izgalmas, feszült politikai krimi, amelynek főszereplője, Cal Dexter semmivel sem marad alul Forsyth korábbi regényhőseihez képest.
Forsyth, az akciókrimi mestere nem hazudtolja meg magát. Az Avenger - A Bosszúálló újabb dicsőséget hoz A veterán szerzőjének!

Frederick Forsyth

Frederick Forsyth műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Frederick Forsyth könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv