A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A megmentő

Magyarország sorsa és egy szerelem a tét

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 587 oldal
Sorozatcím: André-sztorik
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-254-234-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A regény szereplőit a képzelet szülte. Bármilyen hasonlóság létező személyekkel csakis a véletlen műve lehet. A "díszletek" viszont többnyire valóságosak. A kitalált figurák - néhány indokolt... Tovább

Előszó

A regény szereplőit a képzelet szülte. Bármilyen hasonlóság létező személyekkel csakis a véletlen műve lehet. A "díszletek" viszont többnyire valóságosak. A kitalált figurák - néhány indokolt kivételtől eltekintve - létező helyszíneken, utcákon, épületekben, létező szervezetek és vállalatok útvesztőiben mozognak. Az esetek többségében valóságosak a regényben szóba kerülő szerződések is, az adatok, számok, fegyverek, útvonalak és lényegében minden apró részlet, ami a kitalált szereplőket körülveszik.
A múltra utaló események is mind megtörténtek, szereplőik, hőseik és áldozataik - a halottakat leszámítva - köztünk élnek még ma is.
Az összefüggések viszont csak a szerző fantáziavilágában állnak így össze. Beutazva a regényben érintett országokat és helyszíneket, találkozva és sokat beszélgetve a képzeletbeli történet fiktív szereplőihez hasonló igazi személyekkel, az ő tolla ilyen világot álmodott. De hogy miként lehet ez a valóságban?
Ezt mi már valószínűleg sosem tudhatjuk meg... Vissza

Fülszöveg

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás akcióregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon. Igazi újdonság!
A napjainkban játszódó "kőkemény" thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas "utazás" egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek.
Magyarország titkai egy bennfentes szemével! Élvezd ki és értsd meg, de aztán éld is túl!

Frei Tamás televíziós újságíróként több mint 100 országban forgatott riportfilmeket.
Műsorait milliók látták itthon és külföldön, megválasztották Magyarország legjobb televíziós riporterének. Jelenleg ugyanott él, ahol a könyv magyar származású főhőse, a Megmentő. Franciaországban, Nizzában.

Frei Tamás

Frei Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Frei Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv