865.916

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A rendszerváltás szótára

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 199 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN: 963-11-7023-3
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.

Fülszöveg

Ért ön "rendszerváltásul"? Tudja, mi az ombudsman? Mi az értékpapír, az osztalék? A záloglevél? Mi a különbség a deviza és valuta közt? Melyek a pántlikázott pénzek? Mi fán terem az a fiskális politika? Mi az a monetáris restrikció? A tőzsde? A bróker? A menedzsment? A goodwill? Mi a különbség az rt., a pjt., a bt., a gmk és a vgmk között? És mit jelent az a több száz új vagy új jelentést kapott szó, amelyet naponta hallunk, olvasunk?
Bizonyosan van, amit tud, de bizonyosan akad, amit nem. Szótárunk a közélet iránt érdeklődő "civilek", a közigazgatásban dolgozók, a diákok, a tanárok, az újságírók - mindannyiunk számára készült. Azért, hogy eligazodjunk a történlemnek e szakaszában, az ismeretlenül új vagy új jelentést kapott vagy ismét felbukkant szavak rengetegében. Ezenkívül reméljük, haszonnal forgatható KÉZIKÖNYV, ráadásul még kordokumentum értékű is, mert akaratlanul is pillanatfelvétel egy mozgásban lévő társadalom szóhasználatáról.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem