A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Március

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 197 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 15 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Az egymásratalálás története ez a regény - 1942 március tizenötötdike tízezres tömegtüntetésének és egy bimbózó szerelemnek a históriája.
-Vesszen Hitler! - kiáltották tízezer torokból a Dunaparton, Horthy rezidenciájával éppen átellenben.
-Le a háborúval! - kiáltották a magyar történelem legigazságtalanabb háborújának kilencedik hónapjában.
Ezen a márciusi tömegdemonstráción egymásra lel a maroknyi, föld alá szorított kommunista párt és az egész haladó hazáját féltő magyarság.
És a tüntetés lázas pillanatainak sodrában találja meg a fiú, aki részt vett a tüntetés előkészítésében, a lányt, akivel megszeretik egymást.
Huszonnégy óra története ez a regény, de ez az egy nap érzékelteti az egész nehéz, zavaros, politikai kérdésekkel terhes időszakot. A nemzet és a regényhős számára feledhetetlen ez a nap.
És az író módot talál rá, hogy megismertesse és megszerettesse velünk ezeket a nagy eszmékért lelkesedő, tisztaérzésű fiatalokat. Hangulatteremtő erejével a történet személyes... Tovább

Fülöp János

Fülöp János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fülöp János könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem