A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Mindenki szakácskönyve

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 228 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó3
Konyhánk felszerelése és tisztántartása7
Anyagismeret sürgönystílusban10
A sütés-főzés alapismeretei29
Tisztítási műveletek29
Darabolás33
Kiegészítő műveletek34
Elkészítő műveletek37
Befejező műveletek39
A tűzhelyekről40
Főzőláda41
Téli sítúrák, tavaszi, őszi kirándulások, nyári csónaktúrák és strandkonyhánk szemszögéből42
Mintafőzés49
Január52
Február65
Március78
Április91
Május104
Június116
Július120
Augusztus142
Szeptember154
Október168
November190
December203
Befőzések204
Gyümölcs eltevése204
Főzelékek és savanyúságok eltevése214
Borok készítése220
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mindenki szakácskönyve Mindenki szakácskönyve Mindenki szakácskönyve

Az eredeti borító egy része az első kötéstáblára vissza lett ragasztva. Néhány lap foltos, a címlapon bejegyzés látható.

Állapot:
9.500 ,-Ft
48 pont kapható
Kosárba
konyv