Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyere beszélgessünk!

Játékos logopédiai anyanyelvi gyakorlatok

Szerző
Grafikus
Lektor

Kiadó: Lexikon Kft.
Kiadás helye: Szolnok
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Gyakorlóanyag, melyben dolgozhatnak /színezhetnek, rajzolhatnak, kivághatnak, stb./ is a gyermekek. Fekete-fehér illusztrációkkal. 2. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az általunk kidolgozott képanyagot /feladatlapsort/ eredményesen használhatják a szakemberek és a szülők is a logopédiai órákon, beszédfejlesztő foglalkozásokon, illetőleg az otthoni gyakorlás... Tovább

Előszó

Az általunk kidolgozott képanyagot /feladatlapsort/ eredményesen használhatják a szakemberek és a szülők is a logopédiai órákon, beszédfejlesztő foglalkozásokon, illetőleg az otthoni gyakorlás alkalmával is.
A logopédus a képanyag segítségével biztosítani tudja a differenciált foglalkozást, vagyis az egyéniesített csoportmunkát.
Az óvodában játékidőben, vagy a foglalkozásokba beépítetten lehet alkalmazni az anyanyelvi nevelés szolgálatában. Alkalmas mind a csoportos, mind az egyéni felzárkóztatásra. Célunk volt az is, hogy az óvónőket is bevonjuk a logopédiai előkészítő munkába. Az előkészítő gyakorlatokkal a gyermekek artikulációját, nyelvmozgását, hallásfigyelmét játékos formában már az óvodai csoportkeretben is lehet fejleszteni.
A tanítók közül főleg azoknak a figyelmébe ajánljuk a képanyagot, akiknek osztályában beszédhibás gyermekek vannak. Ezenkívül segítséget adhat az olvasási és helyesírási zavarok megelőzéséhez a sokféle differenciáló lappal.
A szülőknek egyszerű, érthető feladataival módot ad a mindennapi gyakorláshoz, így intenzívebbé tud válni a terápia a szülők bevonásával. Ugyanis a legjobb logopédiai kezelés sem vezethet sikerre, ha a logopédus nem kapja meg a szülői ház támogatását!
Ez egy olyan gyakorlóanyag, amelyben dolgozhatnak /színezhetnek, rajzolhatnak, kivághatnak, stb./ is a gyermekek. Nemcsak beszédhibás gyermekek számára ajánljuk, hanem gyenge beszédkészségűek számára is a szókincsfejlesztő, szókincsbővítő funkciója miatt! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem