814.771

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Upbeat

Felütés - "Aspects of Conducting"/"A dirigálás kérdései"

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 140 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat.

Fülszöveg

Fürst János (Budapest, 1935. augusztus 8. – Párizs, 2007. január 3.) magyar karmester és hegedűművész. Életének utolsó évtizedét elsősorban a tanításnak szentelte. 1997-től a Párizsi Conservatoire karmesterképzőjének professzora volt és számos mesterkurzust vezetett több kontinensen, tanítványai komoly díjakat nyertek jelentős versenyeken. 2002-től haláláig a Szegedi Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője volt, ebben az időszakban újra aktív szereplőjévé vált a magyar zenei életnek. 2007. január 3-án Párizsban hunyt el.
Az Upbeat - Aspects of Conducting (Felütés - A dirigálás kérdései) című - mindeddig csak kéziratként kinyomtatott - munkájában írta le a tapasztalatait, amelyeket zenekari muzsikusként, dirigensként és a párizsi Conservatoire karmesterképzőjének vezetőjeként szerzett.

Fürst János

Fürst János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fürst János könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem