1.034.800

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A rémület éjféli fényei

Szerző

Kiadó: MiVi Könyv- és Lapkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: 21 forintos könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN: 963-7567-14-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
Kocsikázni nagyszerű, vagyishogy nem mindig, de itt igen. Az út, amelyre véletlenül talált, mély völgyekben, fenséges erdők között és apró, Carpona számára keleties, éppen ezért... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
Kocsikázni nagyszerű, vagyishogy nem mindig, de itt igen. Az út, amelyre véletlenül talált, mély völgyekben, fenséges erdők között és apró, Carpona számára keleties, éppen ezért érdekes-izgalmas falvakon át vezet, majd emelkedni kezd és fölér a hegyhát alá, valamilyen fennsíkra.
Carpona döntött: kiszállok, levegőzöm. Végre szabadon. Rettegés, kényszerképzetek nélkül. Júlia csodálatos asszony, minden az ő ötlete volt, a csoda tudja, hogy bukkant rá erre az országra, találta meg a lehető legalkalmasabb helyet, s az utazást is ő szervezte. "Giuseppe, csak bízza rám magát."
Egy útkereszteződés után félreáll a kocsival. Kikapcsolja a motort, eltűnnek a műszerfalról a jelzőfények. Rá kell jönnie, hogy még ezek a fények is idegesítik. De itt? Miért? Lassú léptekkel ballag egy ösvényen, amelyről nem tudhatja, hová vezet. Ösztönösen - mondaná, ha nem félne ettől a kifejezésről, Júlia szerint éppenhogy az ösztönei szabadultak el, a génjeiben lakó dolgok, messzi emlékek. Őszintén szólva Carpona nem egészen érti Júlia magyarázatait, s őrültnek tartaná az asszonyt, ha mindaz meg nem történt volna vele, ami (hite szerint a valóságban is, nemcsak a képzeletében) megtörtént.
De szüksége van Júliára.
... Vissza

G. von Schneider

G. von Schneider műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: G. von Schneider könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A rémület éjféli fényei
Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba
konyv