864.670

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nekem Nem Elég Egy Élet

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Lilliput Könyvkiadó-Magyar Világ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 15 cm
ISBN: 963-7839-07-0
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Férjek, szeretők, gyémántok, sikerek, botrányok... Egy nő mozgalmas, nem mindennapi életének kellékei. A Nőé, aki a konvenciókkal nem törődve irányította életét. S ki ő? ZsaZsa Gábor, az egykoron Magyaroszágról elszármazó Gábor Sári.
S mi mindent ért el? Önéletrajzában mindenről beszámol. Vallomásai alapján egy életművész alakja körvonalazódik, hiszen boszorkányos ügyességgel lopja be magát a gazdagok és sztárok világába, miközben ő is azzá vált.
Barátai, számos férje, és számtalan szeretője a leghíresebbek közül valók. Kendőzetlenül feltárja hálószobatitkait, viszonyát a nemzetközi hősnek tekintett Kemal Atatürkkel, John Kennedyvel, s a nők bálványával, Frank Sinatrával.
Persze nem feledkezik meg nagy riválisairól, Liz Taylorról és Marilyn Monroe-ról sem. S mi a titka? Talán az, hogy mindig hű maradt magához.
"Az egyedüllét nem az én életformám. Imádok tanulni a férjeimtől. Aztán újra elkövetek mindent, hogy megőrizzem önállóságomat, mert a nőnek sosem szabad teljesen függenie... Tovább

Gábor Zsa Zsa

Gábor Zsa Zsa műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gábor Zsa Zsa könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Nekem Nem Elég Egy Élet Nekem Nem Elég Egy Élet Nekem Nem Elég Egy Élet

A borító enyhén foltos.

Állapot:
2.840 ,-Ft
23 pont kapható
Kosárba