844.834

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az ezredes úrnak nincs, aki írjon

Szerző
Fordító

Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 14 cm
ISBN: 963-14-2374-3

Fülszöveg

"Kevéssel hét óra után felhangzott a toronyban a harangszó: a filmcenzúra. Ángel atya ilyen módon hozta nyilvánosságra a film erkölcsi minősítését, amit a havonta postán érkező osztályozójegyzék alapján végzett el. Az ezredes felesége tizenkét harangkondulást olvasott meg.
-Mindenkinek káros - mondta. Már vagy egy esztendő óta minden film mindenkinek káros.
Leeresztette a szúnyoghálót, és azt suttogta: - Megromlott a világ. - De az ezredes nem tett semmiféle megjegyzést. Mielőtt lefeküdtek, a kakast az ágy lábához kötötte. Bezárta a házat, és rovarölőt permetezett szét a hálókamrában. Azután a lámpát a földre tette, felerősítette a függőágyat, és lefeküdt, hogy elolvassa az újságokat.
Időrendben olvasta őket, s az első oldaltól az utolsóig, a hirdetéseket is beleértve. Tizenegykor felharsant a takarodó kürtje. Az ezredes fél óra múlva abbahagyta az olvasást, kinyitotta az udvari ajtót az áthatolhatatlan éjszakában, s a szúnyogok támadása közepette oldalba vizelte az ágasfát."

Gabriel García Márquez

Gabriel García Márquez műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gabriel García Márquez könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem