845.546

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Édes kincsem, kis virágom

Édesanyám könyve/Játékok ölbeli gyermekkel

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Lilium Aurum
Kiadás helye: Dunaszerdahely
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 17 cm
ISBN: 80-80062-304-X
Megjegyzés: Kottákkal.

Fülszöveg


Az Egri csillagok írója vetette papírra a következő örök érvényű mondatot: „A virágot a napfény fejleszti ki, az emberi lelket a szeretet." Ti, édesanyák vagytok gyermekeink ragyogó fényű napja, ölbeli gyermekeinkkel való játékaitok pedig a Ti napszívetek pótolhatatlan sugarai.
E könyvecske egy kis sugárkoszorú. Édesanyák, a Ti kezetekbe adjuk, de azért szükségképpen az édesapákhoz is szól. Hogy mi oknál fogva? Ismét Gárdonyit idézem: „A gyermeknek az Isten két kezet adott, egyik kezük az apja kezét fogja, a másik az anyjáét. Nem lehet ezt a láncot büntetlenül elszakítani."
Koszorúnk varázserejű kincseket tartalmaz. A Mátyusföld talajáról szedtem fel őket, ám változataikban többségük az egész magyar nyelvterületen ismert. Egy egész közösség lelkiségét hordozzák magukban. A szavak lombsusogása mellett érezzük meg bennük a hajszálerek csodálatos erejét is!
E kis mondókák és játékdalok életünk legnehezebb óráiban is itt zsonganak körülöttünk és áthatnak, átölelnek,... Tovább
Fülszöveg Kép

Gágyor József

Gágyor József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gágyor József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem