A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Pókháló

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 172 oldal
Sorozatcím: Szépirodalmi Zsebkönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 16 cm x 10 cm
ISBN: 963-15-0138-8

Fülszöveg

"Ez megfutamodás - csóválja fejét Zsuppán. - Nem vagy te harcos ember, Géza.
- Harcos ember? - Géza rábámul. - Ha magamról van szó, nem vagyok harcos ember... Ha valaki mocskol engem - mocskoljam vissza? Úgy érezném, minden szónál békák ugrálnak ki a számból..."
Niklai Géza, Galgóczi Erzsébet új kisregényének a főhőse tíz éve vezetője egy falunak, mégsem tanulta meg a harc nemhogy tisztességtelen, de akárcsak ravaszabb formáit is. Pedig hát azzal, hogy hazánkban tíz éve befejeződött a falu szocialista átalakulása, nem oldódott meg egyszer s mindenkorra minden. Niklai Géza becsületes, de fáradt és szemérmes: a hajsza, melynek középpontjába kerül, sem tanítja meg arra, hogy tisztességtelen emberek ellen szabad saját módszereiket használni, de arra igenis megtanítja, hogy a harcot állni kell, ha a pillanatnyi túlerő miatt reménytelennek látszik is. Mert nemcsak az ő sorsa, forog kockán, hanem a közösségé is, amelynek felelősséggel tartozik, s amelynek erejére támaszkodhat.
Galgóczi... Tovább

Galgóczi Erzsébet

Galgóczi Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Galgóczi Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pókháló Pókháló

A borító enyhén kopott, elszíneződött. Az előlapon ajándékozási bejegyzés látható.

Állapot:
490 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba
Akár 100% kedvezmény!