kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 221 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-221-035-2 |
| Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 21414. Néhány ábrával illusztrált könyv. |
| Bevezetés | 3 |
| Marhahúsból készült ételek | 5 |
| A marhahús értékelése és osztályozása | 5 |
| A marhahúsrészek előkészítése | 6 |
| Egészbensütéssel készítéett marhahúsételek | 10 |
| A szakácsszakma történetéből (kiegészítő anyag) | 15 |
| Frissensütéssel készített marhahúsételek | 17 |
| Párolással készített marhahúsételek | 28 |
| Egészben párolt marhahúsételek | 29 |
| Szeletben párolt marhahúsételek | 31 |
| Apróhúsból készített marhahúsételek | 36 |
| Főzéssel készített marhahúsételek | 42 |
| Borjúhúsból készült ételek | 46 |
| A borjúhús értékelése és osztályozása | 46 |
| A borjúhúsrészek előkészítése | 47 |
| Egészbensütéssel készített borjúhúsételek | 49 |
| A borjúgerinc különleges elkészítési módjai. (kiegészítő anyag) | 50 |
| Frissensütéssel készített borjúhúsételek | 54 |
| Párolással készített borjúhúsételek | 64 |
| Szeletben párolt borjúhúsételek | 65 |
| Apróhúsokból készített borjúhúsételek | 67 |
| Főzéssel készített borjúhúsételek | 69 |
| Sertéshúsból készült ételek | 72 |
| A sertéshús értékelése és osztályozása | 72 |
| A sertéshúsrészek előkészítése | 73 |
| Egészbensütéssel készített sertéshúsételek | 74 |
| Frissensütéssel készített sertéshúsételek | 79 |
| Roston- és nyársonsültek | 79 |
| Párolással készített sertéshúsételek | 84 |
| Egészben párolt sertéshúsételek | 84 |
| Szeletben párolt sertéshúsételek | 86 |
| Apróhúsból készített sertéshúsételek | 90 |
| Főzéssel készített sertéshúsételek | 93 |
| Füstölt sertéshúsból készített ételek (kiegészítő anyag) | 97 |
| Bárány- és ürühúsból készült ételek | 101 |
| A bárány- és ürühúsból értékelése és osztályozása | 101 |
| A húsrészek előkészítése | 102 |
| Egészbensütéssel készített bárány- és ürühúsételek | 103 |
| Frissensütéssel készített bárány- és ürühúsételek | 107 |
| Párolással és főzéssel készített bárány- és ürühúsételek | 111 |
| Vadhúsokból készült ételek | 118 |
| A vadhúsok előkészítése | 118 |
| Egészbensütéssel készített vadhúsételek | 122 |
| Frissensütéssel készített vadhúsételek | 126 |
| Flambírozott, fóliában és nyárson sült ételek. (kiegészítő anyag) | 127 |
| Párolással készített vadhúsételek | 130 |
| Főzéssel készített vadhúsételek | 140 |
| Hideg vérű állatokból készült ételek | 144 |
| Halból készült ételek | 144 |
| A halhús értékelése, a halak osztályozása | 144 |
| A halak előkészítése | 145 |
| Sütéssel készíthető halételek | 148 |
| Párolással készített halételek | 152 |
| Főzéssel készíthető halételek | 163 |
| Tengeri halak elkészítési módjai (kiegészítő anyag) | 168 |
| Rákból készült ételek | 171 |
| Békából és csigából készült ételek (kiegészítő anyag) | 175 |
| Háziszárnyasokból készült ételek | 179 |
| A baromfihús értékelése, a szárnyasok osztályozása | 179 |
| A szárnyasok előkészítése | 180 |
| Egészbensütéssel készíthető szárnyasételek | 183 |
| Frissensütéssel készíthető szárnyasételek | 187 |
| Párolással készített szárnyasételek | 192 |
| Főzéssel készített szárnyasételek | 200 |
| Kímélő ételek készítése | 204 |
| A megfelelő élelmiszerek kiválasztása | 206 |
| A kímélőétel-készítés alapműveletei | 208 |
| Kímélő hús- és belsőségételek | 210 |
| Tejtermékekből készített ételek | 213 |
| Gyermekek étkeztetése (kiegészítő anyag) | 214 |
| Felhasznált irodalom | 217 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.