A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rémálmok jönnek

Szerző
Fordító

Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím: Harcos Képzelet Játékkönyvek
Kötetszám: 56
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-9566-60-6
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Domeran és Swielle. Két ország, amely emberöltők óta hadakozik egymással. Ezúttal egy tizenhat esztendős háború nyomorította meg a népet, de talán most majd a béke évei következnek. Ennek az a feltétele, hogy apád, Domeran királya férjhez adja húgodat Swielle urának fiához. Ez a frigy hosszabb időre helyreállíthatná a békét. Az esküvőre két hét múlva kerül sor.
Csakhogy a szép terv megváltozni látszik. Húgodat már napok óta rémálmok gyötrik, melyek érthetetlen módon megcsapolják életerejét. Testvéred napról-napra gyöngébb, elesettebb. Látszik rajta, hogy nem sok ideje van hátra.
Az udvari mágusok szerint egy külső hatalom küldi ezeket a szörnyű álmokat testvéredre. Legyőzésének egyetlen módja az, ha valaki mágia segítségével belemerül a lány álmainak világába, és megpróbálja felkutatni a rettegés forrását.
Bár tisztában vagy azzal, hogy az életed forog kockán, mégis vállalod a feladatot, hiszen húgod élete és országod békéje a tét.

Garry Hamilton

Garry Hamilton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Garry Hamilton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv