A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Nem mindennapi vőlegény

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 381 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-369-246-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Miss Jane Whittington reményei darabokra törtek. Mindig azt képzelte, férje bátor, kalandvágyó és izgalmas lesz. Ehelyett a férfi, akivel apja eljegyezte... egy divatmajom! Lord Chadwick őrjítően jóképű, de Jane sosem tudna egy aranyifjút szeretni, akit semmi más nem érdekel, csak a legújabb divat. Hogy lehet mégis, hogy a férfi szenvedélyes pillantása olyan vágyat gyújt benne, amiről soha még csak nem is álmodott?
William a briteknek kémkedik, és ez a munka évekre kizárja a társadalmi életből - és fogalma sincs róla, hogy legutóbbi "álruhája" egyáltalán nem szalonképes. Most, hogy egyszerűbb, biztonságosabb sorsra vágyik, úgy véli, megtalálta eszményi menyasszonyát ebben az ellenállhatatlan szépségben. De Jane szívét csak különleges módon tudja meghódítani. És amikor a korona visszahívja a szolgálatba, megtudja-e William tagadni - vagy feláldozza azt a békét, amelyet keres... és a nőt, aki nélkül nem tud többé élni?

Gayle Callen

Gayle Callen műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gayle Callen könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv