1.031.431

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy önérzet története

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 328 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Gelléri posthumus műve, bár műfaja szerint regény, valójában önéletrajz, mégpedig annak is a szeszélyes, kanyargós, időrend nélküli válfajából. Ez az önéletrajz csonka maradt; megszakadt az élettel együtt, s a "tündéri realizmus" ösztönösségével író Gellérinek nem volt már módja arra, hogy ezt a nagyon szomorú, nagyon kereső, nagyon emberi könyvet, vallomását az életről, szerelméről, íróvá érlelődéséről befejezze, hogy ujjongások és depressziók között vezető életútjának megrázó őszinteségű ábrázolását mégegyszer áttekintse. E befejezetlen önéletrajz így is odakívánkozik Gelléri legérettebb, legjelentősebb írásai mellé, melyből Gelléri írásművészetének sokasodó hívei a legteljesebben ismerhetik meg az önelemzés és önfeltárás emberileg lehetséges végső határáig eljutott író belső arcát és egyéniségét.

Gelléri Andor Endre

Gelléri Andor Endre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gelléri Andor Endre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv