1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Éjsötét lelkek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 491 oldal
Sorozatcím: Az Alvilág Urai
Kötetszám: 6
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-433-003-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

JÉGHIDEG FÉM ÉS FORRÓ BŐR, ÍNYCSIKLANDÓ PÁROS...
Gideon a tökéletes rosszfiú. Makacs, vad és kemény... de még neki is akad egy gyenge pontja. Ha csak egyszer is igazat mond, a kínok kínját éti át. Felismer minden hazugságot, egészen addig, amíg rabul nem ejti Scarletet, a megszállott halhatatlant, aki az ő rég elvesztett feleségének mondja magát. A parázslóan fekete szemű, vérvörös ajkú nő nem idéz fel emlékeket benne, de felkorbácsolja a szenvedélyét.
Csakhogy Scarlet, aki a Lidércnyomás őrzője, túl veszedelmes ahhoz, hogy szabadon engedjék. Különösen miután Gideon esküdt ellenségei egyre közelednek... Vajon képes legyőzni a fájdalmat, és megtalálni az igazságot, vagy elveszti a nőt, és mindent, amit szeretett?
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal megáldott férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Gena Showalter

Gena Showalter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gena Showalter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv