1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Crown of Violet

Viola koronája - Stage 3./3. szint

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Oxford University Press
Kiadás helye: Oxford
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím: Oxford Bookworms Library
Kötetszám: 3
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 0-19-423001-5
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könnyített olvasmányok továbbra is hét különböző nyelvi szinten kaphatók. A Starter szint mindössze 250 szót használ, az 1. szint 400, a 2. szint 700, a 3. szint 1000, a 4. szint 1400, az 5. szint 1800, a 6. szint pedig 2500 szóval dolgozik. A szinteket és a szókincset mindig feltüntetjük az olvasmányok hátsó borítóján. A szinteket különböző színekkel jelöljük, melyek a könyvek gerincén is jól láthatóak, így könnyebb beazonosítani őket a könyvespolcokon keresgetve. A readerek végén szójegyzék és feladatsor segíti a szövegfeldolgozást. Az Oxford Bookworms Library hatalmas választéka és alapos szintezése segít abban, hogy a diákok nyelvi szintjüknek és érdeklődési körüknek megfelelő olvasmányokat választhassanak, és ha ezzel sikerül motiválni őket, az egész nyelvtanuláshoz való hozzáállásuk is javul.

Tartalom

Athén, barátság, színház
Geoffrey Trease regényének rövidített változata az angol nyelvtanulóknak készült, hogy segítse az olvasás készségének fejlesztését és a szókincskészlet bővítését. A történet i. e. V. században, Athénben játszódik. Alexis és Corina, két gyerek titkos barátságáról szól, a színdarabról, amit közösen írnak, valamint a felfedezésről, hogy támadás készül az athéni demokrácia ellen.

Geoffrey Trease

Geoffrey Trease műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Geoffrey Trease könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv