A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A kis Fadette

1942. május 20. XVIII. évfolyam 5. szám

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Singer és Wolfner Irodalmi Intézet R.-T. Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 62 oldal
Sorozatcím: Százszorszép könyvek-Magyar Lányok Könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Mühlbeck Károly egész oldalas fekete-fehér rajzaival illusztrálva. Nyomtatta a Hungária Rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Barbeau apót mindenki tisztelte, szerette a faluban. Barátságos ember volt s szivesen szóbaállt a szegényekkel, eljárt az ügyes-bajos dolgukban és aki segitségért fordult hozzá, soha nem... Tovább

Előszó

Részlet:
"Barbeau apót mindenki tisztelte, szerette a faluban. Barátságos ember volt s szivesen szóbaállt a szegényekkel, eljárt az ügyes-bajos dolgukban és aki segitségért fordult hozzá, soha nem kopogtatott hiába ajtaján.
Az is igaz, hogy tehetős, jómódu ember, szép háza, csinos, gondozott gyümölcsös kertje, szántóföldje, sőt egy kis szőlője is volt.
Barbeau apó háza mindig jókedvtől, kacagástól visszhangzott. Három szép, egészséges gyerek játszott naphosszat a kertben.
Egy tavaszi napon aztán a szomszédok, ismerősök mind átszaladtak Barbeauékhoz, hogy megnézzék az ujonnan született ikergyerekeket. Mert hát öten voltak a Barbeau-gyerekek. Az ikerpár, - mind a kettő fiu, - annyira hasonlitottak egymáshoz, hogy lehetetlen volt az egyiket a másiktól megkülönböztetni. Keresztanyjuk az egyiknek egy kis ezüst lóherét, a másiknak pedig egy kis ezüst szerencse-patkót akasztott a nyakába. Igy aztán valahogy mégis csak meg lehetett őket ismerni. Az egyik kicsit Silvinetnek, a másikat Landrynek keresztelték."atók.
Vissza

George Sand

George Sand műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: George Sand könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv