1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Búvár Kund

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 113 oldal
Sorozatcím: Robinson
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-11-6869-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az Úr 1051. esztendejében Henrik császár hatalmas sereggel megtámadta hazánkat. Az országban körbehordozták a véres kardot, és Béla herceg hadra kelt, hogy útját szegje az irtózatos túlerőnek. S akkor Búvár Kund, a vízi világ kitűnő ismerője, a nagyszerű vitéz, úgyszólván egymaga meghátrálásra késztette a német ármádiát. Elsüllyeszetette az ellenséges had dunai élelmiszer-szállító hajóit. Ezzel megpecsételődött a támadók sorsa. A romantikus kisregény szerzője a fennmaradt kevéske adatból a kort alaposan ismerő történész biztonságával kelti életre a magyar honvédelem e régi híres haditettét és Búvár Kund alakját. Fordulatos, izgalmas, mégis egyszerű cselekménnyel, néhány szereplővel kiválóan fölidézi István király országát, az egykori embereket, munkájukat, hadviselésüket, szokásaikat.

Geréb László

Geréb László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Geréb László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv