1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Természetismeret témazáró feladatlapok 4.

4. osztály

Szerző
Grafikus
Lektor

Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-19-2542-0
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Raktári szám: 00436/F.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Témazáró feladatok a Nemzeti Tankönyvkiadó gondozásában megjelent 4. osztályos Természetismeret tankönyvhöz és munkafüzethez készültek, s céljuk a tanulók tudásszintjének felmérése, ellenőrzése.... Tovább

Előszó

A Témazáró feladatok a Nemzeti Tankönyvkiadó gondozásában megjelent 4. osztályos Természetismeret tankönyvhöz és munkafüzethez készültek, s céljuk a tanulók tudásszintjének felmérése, ellenőrzése.
A feladatlapok készítésénél a tantervi követelmények voltak az irányadók. A sokszínű, változatos feladatok lehetőséget nyújtanak az ismeretek különböző szintjeinek (ráismerés, elemzés, összehasonlítás, következtetések levonása) mérésére, az elsajátított szókincs alkalmazására.
A feladatok egyre nehezedő sorrendben követik egymást, így segítve elő a differenciált számonkérést is. A kiemelkedő képességű tanulók számára minden feladatlap végén - az adott témához szorosan kapcsolódó - keresztrejtvényt közlünk.
A tankönyv minden nagyobb témakörének összefoglalása után célszerű ezeknek a feladatlapoknak a használata azért, hogy a legfontosabb alapfogalmak elsajátításának mélységét a tanár és a tanuló egyaránt felmérhesse.
Az értékelés egyszerű, mert az adható pontszámokat feladatonként, illetve a feladatlapon maximálisan elérhető pontértékeket összesítve is jelöltük.
A Témazáró feladatlapok használatához sok sikert kíván
a szerző. Vissza

Gerhardtné Rugli Ilona

Gerhardtné Rugli Ilona műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gerhardtné Rugli Ilona könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv