1.034.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény"

Szinmű négy felvonásban/Színmű négy felvonásban/Szinmű a negyvenes évekből/Halászdráma 4 felvonásban

Szerző
Fordító

Kiadó: Lampel R. kk. (Wodianer F. és Fiai) R.T. Könyvkiadóvállalata
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 420 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: 4 mű egy könyvben. Az első 3 művet nyomtatta a Franklin-Társulat könyvnyomdája, a 4. művet nyomtatta a Wodianer F. és Fiai könyvnyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Nagy kerti szalon Bernick házában. Balra az előtérben ajtó, mely a konzul szobájába nyilik, ugyanazon oldalon oldalajtó, a szemben levő oldalközépen nagy szárnyasajtó. A háttér fala... Tovább

Előszó

Részlet:

Nagy kerti szalon Bernick házában. Balra az előtérben ajtó, mely a konzul szobájába nyilik, ugyanazon oldalon oldalajtó, a szemben levő oldalközépen nagy szárnyasajtó. A háttér fala majdnem kizárólag tükörüvegből áll; középen nyilt ajtóval, melyen át tágas ernyővel fedett terrasse-ra jutni. A terrasseról 3-4 lépcső vezet a kertbe, melyet ajtóval ellátott rácsozat határol. A rácsozat mentében utcza, a szemben levő oldalon alacsony, világosra meszelt házakkal. Verőfényes nyári nap. Az utczán emberek járnak-kelnek, meg-megállnak és beszédbe elegyednek, bevásárolnak a szegleten levő szatócsboltban stb. stb.
A kerti szalonban egy asztal körül nőtársaság ül. Az asztal közepén bernickné, balján Holtné, leányával, e mellett rummelné és Rummel kisasszony, Bernickné jobbján Lyngéné, Bernick kisasszony és Dorf dina. A hölgyek kézimunkával foglalkoznak. Az asztalon nagy csomóban félig kész, kiszabott vászont és szövetruhanemű. Kissé távolabb egy asztalkánál, melyen két virágcserép és egy pohár czukrosviz áll, Rörlund ül, aranyos kötésü könyvből felolvas, de olyan módon, hogy a nézők csak egyes szavakat hallanak. A kertben Olaf futkároz s kéz-íjből czélbe lő. Vissza

Tartalom

A társadalom támaszai 1-99
Rosmersholm 1-130
A takácsok 1-93
"Remény" 1-98
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény" A társadalom támaszai/Rosmersholm/A takácsok/"Remény"

A címlapokon tulajdonosi bejegyzések láthatóak. Néhány lap enyhén foltos.

Állapot:
5.480 Ft
2.740 ,-Ft 50
14 pont kapható
Kosárba
konyv