1.034.869

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Igazolt hiányzás

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 333 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-244-360-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az önéletrajzi ihletésű regény „nehezen kezelhető" főhőse azzal tölti kamaszkorát, hogy iskoláról iskolára vándorol - sikertelenül. A tanulást nem tudja komolyan venni (a sorokat olvasva úgy érezzük: joggal), azonban sokaknál többet tud a világról. Bár nehezen teremt kapcsolatokat, hozzá mégis vonzódnak az emberek. Éli a pesti fiatalok életét, bulizik, szerelmes, balhékba keveredik.
Gerlóczy Márton első könyve humorának, őszinteségének és provokatív szókimondásának köszönhetően vált a fiatal generáció kedvencévé. A kultuszkönyv, mely mára mit sem vesztett aktualitásából, olvasható egy kamasz fejlődésregényeként, a „pedagógia" kritikájaként, vagy akár zsánerképek sorozataként az ezredvégi Budapest társadalmi életéről és szubkultúráiról.

Gerlóczy Márton

Gerlóczy Márton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gerlóczy Márton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv