1.034.168

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Házasulók könyve

(Házasulók lexikonja)

Szerkesztő

Kiadó: "Phönix"-kiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Korabeli hirdetésekkel. Nyomtatta az "Élet" Irod. és Nyomda Rt.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a kötetből:

Uj házas
ne haragudj, hogy halkan, csendben kívánunk Neked új életed megindulásakor boldogságot és könyvünkkel némán bekopogtatunk hozzád, - befészkeljük magunkat új... Tovább

Előszó

Részlet a kötetből:

Uj házas
ne haragudj, hogy halkan, csendben kívánunk Neked új életed megindulásakor boldogságot és könyvünkkel némán bekopogtatunk hozzád, - befészkeljük magunkat új otthonodba.
Kérjük, sőt elvárjuk, hogy forgasd lapjainkat s olvasd el azokat figyelmesen, mert azoknak minden sora, betűje Hozzád íródott! Szeretnénk, ha mindég kezednél lennénk és bármikor, bármire szükséged van, azt a mi útmutatásaink szerint szereznéd be.
Mi érted vagyunk, a Te érdeked képviseljük akkor, mikor összeválogattuk Budapest legmegbízhatóbb cégeit, kik rajtunk keresztül ajánlják fel szolgálataikat. Bármelyik cégnél vásárolsz, nem fogsz csalódni! Ha vásárolsz, hivatkozz ránk, engedményt kapsz és egyben hirdeted létezésünket, jót teszel nekünk - kik azért dolgozunk, hogy valamennyire is levegyük válladról azt a temérdek gondot, ami a házasulok nagy bevásárlásaival jár. Vásárlásaidnál mindenkor készséggel állunk rendelkezésedre. Könyvünkben megtalálod a lakásberendezéstől a ruházkodásig mindenre a helyes utasítást.
Vedd kezedbe könyvünket, járj velünk bevásárolni és meglátod, hogy mi csak azokat a cégeket ajánljuk, melyek ízlésednek s egyben pénztárcádnak is megfelelnek.
Egypár lap szórakoztatásodra is íródott azért, hogy elfelejtessük veled, ha csak röpke tíz percekre is a sok bajt, ami a bevásárlásaiddal járt.
Szeretnénk nagyon megfelelni Neked! Azt adni, amit az ízlésed megkíván! ígérjük, ha a mi cégeinknél vásárolsz, mindig többet és többet fogunk nyújtani.
Este pedig, mikor fáradtan lepihensz, ne dobj félre minket! Neked szükséged van ránk! Kérünk, hogy ajándékozz meg bizalmaddal, olvasd el útmutatásainkat, hirdetéseinket, novelláinkat, verseinket és tekints bennünket legjobb barátodnak, legyünk állandóan előtted, a közeledben és olvass mindég, szeress úgy bennünket, mint ahogy mi szeretünk Téged.
Gerő Dezső. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv