1.034.812

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Velence ólomkamráiban

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Fapadoskönyv.hu Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 102 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-299-997-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Inkább hírhedt, mint híres; öregember, amikor megírja emlékiratait. Ezekben sok a trágárság, szinte kifogyhatatlanul hömpölyög bennük végig a szerelmi kalandok elég vaskos leírása. Nyughatatlan kalandor, ki az emberiség minden rétegében járatos. A nép salakját éppen ágy ismeri, mint a császári udvart; a sok elfelejtett ember soraiban felbukkannak szinte halhatatlan nevek, melyek viselőivel elbeszélgetett. A sors élénken labdázott vele s hol fenn volt, hol lenn, de mindig törhetetlen akaraterővel s nagy élnivágyással (.. .)
Hogy nem volt közönséges szélhámos, az bizonyos. Pádua híres egyetemének jogi doktora volt; pap és Acquaviva bíboros titkára; Dagadino szenátor nevelt fia; a San Samuele-színház zenekarában hegedűs; Berni bíboros gazdasági ügynöke; a spanyol Sierra telepítője; az augsburgi békekongresszuson portugál meghatalmazott; Potsdamban kadett-nevelő; Párizsban lottó igazgató, iparos és spekuláns, emellett folyton-folyvást:
a hölgyek öröme.
Moly Tamás

Tartalom

Casanova (1725-1798) 5
Bevásárlás. (Párizs) 84
Lugano. 97

Giacomo Casanova

Giacomo Casanova műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Giacomo Casanova könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv