A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A Malavoglia család

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Új Magyar Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 266 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A múlt század vége felé játszódik ez a történet, egy szegény, szicíliai halászfalucskában. A Malavoglia-család csupa becsületes, jóravaló emberből áll, bárkájuk kint ringatózik a napsütéses tengeren, kis házuk kertjében árnyatadó naspolyafa levelei zöldellnek. És mégis, napjaik dolgos békéjét sorozatos csapások dúlják fel. Hiába küszködnek, fiatalok és öregek, menthetetlenül elszegényednek, a naspolyás ház felett megperdül a dob, és azok, akik életben maradnak, idővel szerteszéjjel szóródnak a világban.
Szívszorongató emberi sorsok bomlanak ki a szerző tolla nyomán. Giovanni Verga, a Parasztbecsület szövegkönyvének írója, az irodalmi igazmondás fáradhatatlan harcosa a XIX. század végén alkotta ezt a művét. Éles képet vetít az olvasó elé az olasz parasztok és halászok nyomorúságos életéről, a gyönyörű tájról, ahol csodálatos szépen telhetnének az emberek napjai, ha a társadalmi rend igazságtalansága nem okozna minduntalan végzetes szerencsétlenséget.

Giovanni Verga

Giovanni Verga műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Giovanni Verga könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv