A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Glutenfrei kochen nach den 5 Elementen

80 Rezepte, die schmecken und guttun

Szerző
Lektor

Kiadó: Kneipp-Verlag GmbH und Co KG
Kiadás helye: Bécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 124 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-3-7088-0623-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Für Menschen, die mit der Diagnose Zöliakie (Glutenunverträglichkeit) oder mit Weizenallergie leben müssen, ist die Wahl der richtigen Lebensmittel das Um und Auf. Doris Beer, selbst Zöliakiebetroffene, zeigt in ihrem Ratgeberkochbuch, wie eine Ernährung nach den 5 Elementen der Traditionellen Chinesischen Medizin bei Glutenunverträglichkeit, Glutensensibilität und Weizenallergie unterstützend wirken kann.
Aus dem Inhalt: »Symptome und Diagnose » Die Vorteile des warmen Frühstücks »Wohltuende Tees
» 80 glutenfreie Rezepte nach der 5-Elemente-Lehre, viele davon auch laktosefrei

Tartalom


Vissza

Doris Beer

Doris Beer műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Doris Beer könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv