kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Szerzői magánkiadás |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 293 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar gombáskönyvek és képek |
| Kötetszám: | 1 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 14 cm x 10 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes rajzokkal illusztrálva. |
| Állatok etetése g.-val | 237 |
| Bádogdobozban konzerválás | 230 |
| Befőzése g.-nak | 230 |
| Befőző fazék | 230 |
| Befőző hőmérő | 230 |
| Bernátsky Jenő dr. | 253 |
| Betűsoros jegyzék, latin | 275 |
| Betűsoros jegyzék, magyar | 259 |
| Borban főtt gomba | 216 |
| Cukros g. | 235 |
| Cserey Adolf dr. könyve | 253 |
| Csomagolása gombáknak | 258 |
| Ecetes g. | 217 |
| Egyszerű gombásétel | 212 |
| Eltartása (konzerválása) g.-nak | 230 |
| Élvezhetetlen g. | 199 |
| Értékesítése g.-nak | 196 |
| Ételreceptek g.-hoz | 211 |
| Extrakt (g. kivonat) | 234 |
| Fekete Lajos könyve | 253 |
| Főzelék g.-ból | 215 |
| Friss g. elkészítése | 211 |
| Füstölt g. | 235 |
| Gomba meghatározás | 9 |
| Gombarendészet | 249 |
| Gombásételek eltartása | 230 |
| Gombatojás (ételrecept) | 213 |
| Gyanús gombák | 199 |
| Győrffy István dr. | 253 |
| Gyűjtése földalatti g.-nak | 208 |
| Gyűjtése földfeletti g.-nak | 205 |
| Hazslinszky Frigyes munkái | 253 |
| Hollós László dr. művei | 254 |
| Irodalom (gombászati) | a253 |
| Istvánffi Gyula dr. műve | 255 |
| Kalchbrenner Károly | 255 |
| Kivonat (extrakt) g.-ból | 234 |
| Konzerválása g.-nak | 230 |
| Közvélemény és a g. | 22 |
| Latin névjegyzék | 275 |
| Leforrázása a g.-nak | 196 |
| Lemezalakok | 21 |
| Legegyszerűbb elkészítése g.-nak | 212 |
| Lorinser Frigyes Vilmos | 255 |
| Leves g.-ból | 214 |
| Mágocsy-Dietz Sándor dr. | 256 |
| Magyar szakkönyvek | 253 |
| Meghatározása g.-nak | 9 |
| Mérges g. | 198 |
| Mérgezéskor tennivaló | 200 |
| Moesz Gusztáv dr. | 257 |
| Német szakkönyvek | 256 |
| Névjegyzék, latin | 275 |
| Névjegyzék, magyar | 259 |
| Nyersen ehető g. | 211 |
| Olajos g. | 236 |
| Pirítóskenyér vagdalt g.-val | 214 |
| Por (gombapor) | 228 |
| Rajzok nagysága | 21 |
| Recept g. mérgezés esetére | 200 |
| Rizikesaláta | 217 |
| Rizskásás g. | 215 |
| Rövidítések magyarázata | 19 |
| Saláta g.-ból | 216 |
| Saláta rizikéből | 217 |
| Schulzer István műve | 256 |
| Siettetése a g. elkészítésének | 211 |
| Sózott g. | 229 |
| Sterilizálása g.-nak | 231 |
| Szakintézetek | 257 |
| Szakkifejezések | 19 |
| Szakkönyvek | 253 |
| Szárítása g.-nak | 220 |
| Szarvas g. felhasználása | 218 |
| Szarvas g. főzve | 218 |
| Szarvas g. sült | 218 |
| Szarvas g. papírzacskóban sütve | 218 |
| Szarvas g.-ról vegyes tudnivalók | 219 |
| Tenyésztése, gombának | 239 |
| Tudományos gombászat | 253 |
| Üvegedényben konzerválás | 230 |
| Vagdalt gombával pirítóskenyér | 214 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.