1.115.134

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Good Food from Ireland

The Best of Irish Cookery

Szerző
London
Kiadó: Grafton Books
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 287 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 0-586-20859-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg




GOOD FOOD FROM IRELAND
Galway Oysters, Limerick Ham, Dublin Bay prawns, Wicklow venison, Connemara lamb - all wonderful Irish produce renowned for freshness and quality. Now that there is a renewed appreciation of natural, tasty, unprocessed food, Ireland, with its clean waters and lush, unpolluted farmland, is potentially a gourmet's paradise. Traditional dishes such as Dublin Coddle, Irish Stew and Colcannon are being revived in top restaurants by a new generation of Irish chefs, who are also evolving their own distinctive style of cooking to make the most of Ireland's natural resources.
In this delightfully entertaining, immensely practical and well-researched book Georgina Campbell has gathered together an enticing collection of traditional and modern
Irish recipes. From authentic versions of hearty and nourishing classics such as Cockle and Mussel Chowder, Spiced Beef, Potato Apple Cake and Irish Whiskey Trifle, to surprisingly light dishes such as Tomato and Fresh... Tovább

Fülszöveg




GOOD FOOD FROM IRELAND
Galway Oysters, Limerick Ham, Dublin Bay prawns, Wicklow venison, Connemara lamb - all wonderful Irish produce renowned for freshness and quality. Now that there is a renewed appreciation of natural, tasty, unprocessed food, Ireland, with its clean waters and lush, unpolluted farmland, is potentially a gourmet's paradise. Traditional dishes such as Dublin Coddle, Irish Stew and Colcannon are being revived in top restaurants by a new generation of Irish chefs, who are also evolving their own distinctive style of cooking to make the most of Ireland's natural resources.
In this delightfully entertaining, immensely practical and well-researched book Georgina Campbell has gathered together an enticing collection of traditional and modern
Irish recipes. From authentic versions of hearty and nourishing classics such as Cockle and Mussel Chowder, Spiced Beef, Potato Apple Cake and Irish Whiskey Trifle, to surprisingly light dishes such as Tomato and Fresh Basil Soup, Quail with Apples, and Rosleague Rhubarb Tart, she demonstrates that Irish food, though based on simple country ingredients, can rise to the most sophisticated occasion. Furthermore, she does full justice to the glorious Irish tradition of baking, with a remarkably comprehensive chapter on soda breads, scones, potato cakes, bracks, fruit cakes and many other breakfast and teatime delicacies.
Beautifully illustrated in colour, this book is an inspiration not just for lovers of Ireland but for everyone who enjoys good food made from the finest ingredients. Vissza

Tartalom


Vissza

Georgina Campbell

Georgina Campbell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Georgina Campbell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem