1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy hamis hang

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 185 oldal
Sorozatcím: A 39 kulcs
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-245-295-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Az éhségsztrájk Párizstól kétórányira keletre kezdődött. Saladin épp csak beleszagolt a macskakajából áradó ínycsiklandó illatfelhőbe, aztán finnyásán felhúzta az orrát. -... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Az éhségsztrájk Párizstól kétórányira keletre kezdődött. Saladin épp csak beleszagolt a macskakajából áradó ínycsiklandó illatfelhőbe, aztán finnyásán felhúzta az orrát. - Gyerünk, Saladin - hízelgett neki a tizennégy éves Amy Cahill. - Itt a vacsorád. Hosszú az út Bécsig. Az egyiptomi mau dölyfösen horkantott, ami a nem szavakkal történő kommunikáció szerint annyit tesz: Ugye csak vicceltek.
- A vörös csattogóhalhoz szokott - mondta Amy bocsánatkérőn Nellie Gomeznek, a Cahillek nevelőnőjének. Nellie-t ez nem hatotta meg.
- Van róla fogalmad, mennyibe kerül a friss hal? Be kell osztanunk a pénzünket. Ki tudja, meddig fogunk ide-oda futkározni, hogy megkeressük a becses kis kulcsaitokat? Saladin egy rosszalló „mrrr!"-t hallatott.
Dan Cahill, Amy tizenegy éves öccse felnézett a kottából, amit épp tanulmányozott. -Én veled vagyok pajti. Nem hiszem el, hogy Európa leglassabb vonatára kellett felszállnunk. Sietnünk kell! A versenytársaknak magángépük van, mi meg itt rostokolunk a Lúzer expresszen. Minden nyüves faluban megállunk Franciaországban? Vissza

Fülszöveg

Folyik a verseny a 39 kulcs után, ami roppant hatalmat őriz. A tizennégy éves Amy Cahill és öccse, Dan meglepődve találják magukat az élen. A kutatás Bécsbe viszi őket, és náluk van Mozart egy művének kódolt kottája is, ami a második kulcshoz vezető nyom.
De egy hordányi hataloméhes rokon lohol a nyomukban, és Amyék nem tudhatják, hogy a diadal felé hajóznak-e vagy egyenesen a halálos csapdába.

Gordon Korman

Gordon Korman műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gordon Korman könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv