| Kiadó: | Novoprint Rt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 119 oldal |
| Sorozatcím: | Gourmet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 22 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal. |
| A terítés művészete | 4 |
| A Gasztronómus | 10 |
| Az olasz gasztronómia térképe | 32 |
| Firenze ízei | 46 |
| Adria partján | 50 |
| Olaszország leghíresebb borai | 54 |
| Antinori borok | 62 |
| Vatikáni konyha és szokások | 64 |
| Az ókori Róma ízei | 72 |
| Bugatty | 76 |
| Bor és víz | 81 |
| Asti | 84 |
| A vermouth | 86 |
| Az olaszok asztalánál | 90 |
| Az olíva kultúrája és története | 92 |
| Chippendale | 96 |
| A kávé | 100 |
| Könyvkritika: Frank Júlia új magyar konyhája | 105 |
| Étteremkritika | |
| Szieszta Pizzéria | 106 |
| Olasz tészta háza | 107 |
| Hotel Taverna | 108 |
| Café Gusto | 109 |
| Fáy Présház vendéglő | 110 |
| Angol | 111 |