kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Skála-Coop |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Vászon |
| Oldalszám: | 213 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Angol |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-322-625-2 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal. |
| (Főzés, étel) | |
| Ajánlás | |
| Bevezető | |
| Konyhai alapeljárások | |
| Főzés | |
| Sütés | |
| Párolás | |
| Fűszerfélék | |
| Paprika, bors és egyéb fűszerek | |
| Levesek, levesbetétek | |
| Levesek | |
| Levesbetétek | |
| Szárnyasokból készült ételek | |
| Bárány- és birkahúsból készült ételek | |
| Borjúhúsból készült ételek | |
| Halak | |
| Hideg halételek | |
| Meleg halételek | |
| Marhahúsból készült ételek | |
| Muflonhúsból készült ételek | |
| Nutriából készült ételek | |
| Nyúlhúsból készített ételek | |
| Őzhúsból készült ételek | |
| Sertéshúsból készült ételek | |
| Szarvashúsból készült ételek | |
| Vaddisznóból készült ételek | |
| Burgonyából készült ételek | |
| Gombából készült ételek | |
| Tojásételek | |
| Köretek | |
| Mártások | |
| Saláták |