| Kiadó: | Miele Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 223 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Előszó | 2 |
| Tartalomjegyzék | 4 |
| Ázsiai gyökerek | 6 |
| Egészség - Zamat - Kényelmes használat | 10 |
| Használati lehetőségek | 18 |
| Előételek és levesek | |
| Juhsajt cukkini-köntösben | 24 |
| Articsóka mártással | 26 |
| Rákkal töltött gombafejek | 28 |
| Görög paradicsom | 30 |
| Kelkáposztatekercs garnélával és rizzsel | 32 |
| Cikória dióöntettel | 34 |
| Húspástétom | 35 |
| Karalábé-sárgarépa-felfújt | 36 |
| Lazacpástétom | 38 |
| Paprikaleves | 40 |
| Óriásgarnéla spárgaágyon | 42 |
| Tejfölös sárgarépaleves | 44 |
| Spárga füstölt lazaccal | 46 |
| Tök hagyma-öntettel | 48 |
| Francia hagymaleves | 49 |
| Édeskömény dióöntettel | 50 |
| Minestrone | 52 |
| Zeller leves | 54 |
| Brokkoli-csillagkarfiol saláta | 56 |
| Gyors zöldségleves | 58 |
| Egytálételek | |
| Kelkáposztás egytál | 62 |
| Ratatouille | 64 |
| Zöldbabos egytál bárányhússal | 66 |
| Törtburgonya káposztával | 68 |
| Szoljanka | 69 |
| Vörös sügér egytál | 70 |
| Puszta egytál | 72 |
| Vegetáriánus | |
| Kínai kel tekercsek | 76 |
| Zöld szélesmetélt különböző mártásokkal | 78 |
| Vegetáriánus töltött paprika | 80 |
| Paradicsom-lecsó | 82 |
| Rozsfelfújt zöldséggel és juhsajttal | 84 |
| Teljes kiőrlésű tészta paradicsommártásban | 85 |
| Héjában főtt burgonya mártással | 86 |
| Köles felfújt | 88 |
| Keleti zöldségtál | 90 |
| Halak | |
| Nyelvhal-filé rákmártásban | 94 |
| Curry-s hal őszibarackkal | 96 |
| Töltött nyelvhaltekercsek tejszínmártással | 98 |
| Vörös sügér mogyoróvajjal | 100 |
| Lepényhal-tekercsek pikáns öntettel | 102 |
| Kagyló | 102 |
| Tőkehalfilé tárkonymártásban | 106 |
| Tengeri ördög vargányamártással | 107 |
| Tengeri lazacfilé kertészné módra | 108 |
| Omlett északi tengeri rákkal | 110 |
| Pisztráng fehérboros öntettel | 112 |
| Párolt tőkehal mustárhabbal | 113 |
| Lazac póréhagymával fehérboros mártásban | 114 |
| Curry-s hal thai módra | 116 |
| Pisztránggal töltött paprika | 118 |
| Húsok | |
| Spenóttal töltött pulykatekercs | 122 |
| Pulykamell zöldségágyon | 124 |
| Színes szárnyasnyárs "Balsamico" mártással | 126 |
| Könögsberg-i fasírt | 128 |
| Vagdaltfelfújt cukkinivel | 129 |
| Marhafartő almás tormamártással | 130 |
| Mangold tekercsek ázsiai töltelékkel | 132 |
| Borjúhús tonhalmártással | 134 |
| Csirkefalatok paprikával | 136 |
| Sertéskaraj karfiolmártással | 137 |
| Göngyölt marha | 137 |
| Csirkemell salottával és paprikával | 138 |
| Marokkói csirke zöldséggel | 140 |
| Zöldségek | |
| Marinált zöldség | 144 |
| Párolt uborka | 146 |
| Spenót kalap alatt | 148 |
| Sonkakockák zöldségágyon | 149 |
| Zöldségfelfújt | 150 |
| Spárga/Mártások spárgához | 152 |
| Burgonyasaláta lencsével és ananásszal | 154 |
| Zöldséges terrine | 156 |
| Almás lilakáposzta | 158 |
| Tejfölös káposzta | 159 |
| Édeskömény saláta | 160 |
| Brokkoli pikáns sajtmártással | 162 |
| Köretek | |
| Rizottók | 166 |
| Meleg burgonyasaláta zellerrel és spenóttal | 168 |
| Burgonyagombóc | 170 |
| Sajtos-tejszínes burgonya | 171 |
| Töltött burgonya | 172 |
| Zsemlegombóc | 174 |
| Tejszínes tészta | 176 |
| Burgonya-felfújt | 178 |
| Burgonyapüré | 179 |
| Desszertek | |
| Karibi nimbusz | 182 |
| Diós csokoládépuding | 184 |
| Zöld finomság | 186 |
| Piros finomság | 186 |
| Kelt gombóc | 188 |
| Narancsos karamellpuding | 190 |
| Töltött alma | 192 |
| Almás álom | 193 |
| Gyümölcsfelfújt idénygyümölcsökkel | 194 |
| Meggyleves | 196 |
| Narancsos tejberizs | 198 |
| Darafelfújt | 200 |
| Édes álom | 201 |
| Katalán krém | 202 |
| Túrófelfújt | 204 |
| Barackos gombóc | 204 |
| Befőzés | 210 |
| Felolvasztás | 212 |
| Blansírozás | 215 |
| Felmelegítés | 216 |
| Párolás | 217 |
| Receptek A-tól Z-ig | 218 |