1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A számkivetett

Szerző
Fordító

Kiadó: Art Nouveau Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 262 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-00-8280-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Graham Greene első megjelent regénye a szerző számára "a múltjának, az ambíciók és remények időszakának tett érzelmes gesztust" jelentett. A regény egy fiatal fiú, Andrews történetét meséli el, aki elárulta csempésztársait, és a bosszújuktól tart. Előlük menekül, a könyörület vagy a segítség minden reménye nélkül. Egy fiatal nő házában kap menedéket, akinek szintén nincs senkije a világon. A lány ráveszi, hogy tanúskodjon bűntársai ellen. Egyikük sem tudja, hogy az árulás a bűnözők és a törvény képviselőinek szemében is ugyanakkora bűn, mint a csempészet.

Greene huszonegy éves korában kezdte írni a regényt. Figyelemre méltó teljesítményt a mű, mely érettebb regényekből is ízelítőt kínál, ahol a vallás küzd a cinizmussal, és az egyén csatázik az ellenséges világ közömbös erői ellen.

Graham Greene

Graham Greene műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Graham Greene könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv