Great Salads and \bgetables
To do full justice to the recipes in this book, you must remember that although most vegetables are available throughout the year, they should be eaten only at their peak . . . forget about serving limp lettuce or woody carrots.
There are fascinating flavours to explore — nasturtium leaf and cucumber as a side salad, or in the fruit salads section, Roquefort and pears. For a main course or luncheon salad try Truffled Turkey Salad or the classic mixture of Duck and Orange Salad.
Soups too take on a new deliciousness when made with the freshest of vegetables, intoxicated with cognac or sherry and enriched with cream or egg yolks. There is something special about all the soups, as there is with all the vegetable appetisers, some of which can be served as a main course.
Naturally there is an enormous assortment of recipes for vegetables to accompany a meal. Puréed, braised, buttered or steamed, all the vegetables are treated with the respect due to...
Tovább
Fülszöveg
Great Salads and \bgetables
To do full justice to the recipes in this book, you must remember that although most vegetables are available throughout the year, they should be eaten only at their peak . . . forget about serving limp lettuce or woody carrots.
There are fascinating flavours to explore — nasturtium leaf and cucumber as a side salad, or in the fruit salads section, Roquefort and pears. For a main course or luncheon salad try Truffled Turkey Salad or the classic mixture of Duck and Orange Salad.
Soups too take on a new deliciousness when made with the freshest of vegetables, intoxicated with cognac or sherry and enriched with cream or egg yolks. There is something special about all the soups, as there is with all the vegetable appetisers, some of which can be served as a main course.
Naturally there is an enormous assortment of recipes for vegetables to accompany a meal. Puréed, braised, buttered or steamed, all the vegetables are treated with the respect due to their delicate taste and freshness. There is no need for vegetables to be monotonous — try Carrots a l'Orientale with raisins, or Courgettes with Walnuts for an exquisite contrast of textures and tastes.
Vegetables are so versatile, and treated with reverence have such distinctive flavours, that you can choose any of these recipes and be sure of doing justice to a main dish — not simply supporting it, but complementing it.
Front jacket photograph by John Stewart
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.