1.034.913

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Döntvénytár XIII.

1906

Szerkesztő

Kiadó: Grill Károly Könyvkiadóvállalata
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 763 oldal
Sorozatcím: Magyar Döntvénytár
Kötetszám: 13
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: A NAP ujságvállalat nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
A képviselőválasztást megtámadó kérvény elutasitása amiatt, mert a képviselő ellen föltétlen érvénytelenségi ok gyanánt fölhozott etetés és itatás vele szemben közvetlen bonyolitást nem... Tovább

Előszó

Részlet:
A képviselőválasztást megtámadó kérvény elutasitása amiatt, mert a képviselő ellen föltétlen érvénytelenségi ok gyanánt fölhozott etetés és itatás vele szemben közvetlen bonyolitást nem nyert. A bizonyitást elrendelő végzés értelemszerű magyarázata.
Dr. b. Dániel Tibor deési megválasztott képviselő ellen a kir. C. azon az alapon rendelte el a bizonyitási eljárást, hogy ő 1905. jan. 25-én, tehát a választást megelőző napon a deési Európa-szállóban összegyüjtött s étellel-itallal ellátott választók közt megfordult és ugyanott a részére fönntartott szobákban 14 megnevezett közjegyzőt étellel-itallal és szivarokkal, 24 megnevezett más választót pedig itallal, szivarokkal megvendégelt. E rendelkezés szerint már az is érvénytelenségi oknak lett volna tekintendő, hogy br. D. T. a választók közt - mikor azok ettek és ittak - megfordult s a bizonyitás fölvételen tényleg ez irányban is eszközöltetett. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII. Magyar Döntvénytár XIII.

A borító enyhén foltos, a gerinc hullámos. A lapélek és néhány lap kissé foltosak. Az előlapon ceruzás bejegyzés található.

A lapélek mintázottak.

Állapot:
9.800 ,-Ft
49 pont kapható
Kosárba
konyv